Filmový Legolas má údajně novou známost - kamarádku své exmanželky!
zdroj: Profimedia

Filmový Legolas má údajně novou známost - kamarádku své exmanželky!

13. 9. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Orlando Bloom prý randí s krásnou losangeleskou stylistkou Chloe Bartoli, která stála za nedávným rozchodem Scotta Disicke a Kourtney Kardashian. Známe podrobnosti.

Orlando a Chloe byli ve středu viděni v populární sushi restauraci Bui v Malibu, kam si vyrazili na oběd. Podle magazínu X17 se ji pokoušeli opustit každý zvlášť a vyhnout se tak tomu, aby je někdo vyfotil, ale nepodařilo se jim to. Nejspíš kvůli tomu, že byli nenápadní asi jako párek pářících se hrochů.

Den na to spolu navíc byli spatřeni podruhé - tentokrát jak si vychutnávají ranní kávu.

Zahraniční média tak okamžitě začala spekulovat o tom, že hvězda Pána prstenů a Bartoli – která je velmi dobrou kamarádkou Orlandovy bývalé partnerky Mirrandy Kerr – se do sebe zakoukali.

Osmatřicetiletý britský herec přitom ještě nedávno flirtoval s brazilskou modelkou Luisa Moraes (mimochodem, taky ji vzal na sushi).

Chloe k sobě přitáhla pozornost pro změnu tím, že v červenci vyrazila na dovolenou se Scottem Disickem. Ten teď tohoto úletu nejspíš hořce lituje, protože krátce poté, co se vynořily jejich společné fotografie, dostal kopačky od své dlouholeté přítelkyně Kourtney Kardashian.

Nu, Bloom má alespoň výhodu v tom, že mu nic podobného nehrozí.

Zatím bez komentáře, buďte první!