Filmové premiéry: Ztroskotání uprostřed pustiny a čtveřice podivných útočníků
zdroj: The Joker Films

Filmové premiéry: Ztroskotání uprostřed pustiny a čtveřice podivných útočníků

26. 3. 2019 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ztroskotání uprostřed ledové pustiny, létající slon v rodinném animáku, čtveřice útočníků nesoucí podobu svých obětí, jedna žena a dva muži ve válkou zničeném městě a jedna z největších módních ikon naší doby. Tento týden přináší pět filmových premiér.

Arctic: Ledové peklo
Muž havaruje s letadlem uprostřed nedozírné ledové pustiny. Každý den dodržuje rutinní úkony a doufá, že se dočká záchrany. Jednoho dne se objeví vrtulník, silná sněžná bouře však zapříčiní pilotovu smrt a muž pochopí, že má jen dvě možnosti: zůstat v havarovaném vraku a připravovat se na jistou smrt, nebo se vydat na stovky dlouhou pouť s nejistým koncem.

zdroj: Bohemia Motion Pictures

Dumbo
Majitel cirkusu Max Medici (Danny DeVito) pověřuje bývalou hvězdu Holta Farriera (Colin Farrell) a jeho děti Milly (Nico Parker) a Joe (Finley Hobbins), aby se starali o novorozeného slona, jehož nadměrné uši jsou k smíchu publiku ve slávě upadajícím cirkuse. Ale poté, co se zjistí, že Dumbo umí létat, zažívá cirkus neuvěřitelný návrat. Zároveň se o Dumba velmi zajímá podnikatel V.A. Vandevere (Michael Keaton), který angažuje „podivného tlustokožce“ pro svůj nejnovější zábavní podnik Dreamland. Dumbo stoupá na vrchol slávy díky společným vystoupením s okouzlující a okázalou královnou vzduchu Colette Marchantovou (Eva Green). Záhy však Holt Farrier zjišťuje, že pod nablýskaným povrchem zábavního podniku Dreamland, se skrývá nejedno temné tajemství.

zdroj: Falcon

My
Adelaide Wilsonová (Lupita Nyong´o) přijíždí s manželem a dvěma dětmi na prázdninový pobyt na chatu na kalifornském pobřeží, kde jako malá trávila léto. Na první pohled vyrovnaná a spokojená žena v sobě skrývá velké trauma z dětství a hned po příjezdu v ní řetězec zdánlivě nevinných událostí vyvolává silnou paranoiu a pocit, že rodinná idyla brzy skončí. Předtucha se promění v realitu, když se uprostřed noci na příjezdové cestě k domu objeví čtveřice podivínů, kteří na rodinu záhy zaútočí. Děsivá noční můra je o to strašlivější, že ti útočníci vypadají úplně stejně jako Wilsonovi. Jen mají v rukou zbraně. A neváhají je použít.

zdroj: Cinemart

Zraněná srdce
Poválečné Německo v roce 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) přijíždí v zimě do ruin města Hamburk, aby se setkala se svým manželem Lewisem (Jason Clarke), britským plukovníkem, který je pověřen obnovou rozbombardovaného města. Ve chvíli kdy se vydají do svého nového domova, Rachel je překvapena nečekaným rozhodnutím, které Lewis udělal – dům budou sdílet s jeho předchozím vlastníkem, německým vdovcem (Alexander Skarsgård) a jeho problematickou dcerou. V této napjaté atmosféře, nepřátelství a smutek vystřídá vášeň a zrada.

zdroj: Cinemart

Westwood: Punk, Icon, Activist
Od doby, kdy společně se svým bývalým partnerem a manažerem skupiny Sex Pistols Malcolmem McLarenem stála u zrodu punkového hnutí, redefinuje Vivienne Westwood už 40 let britskou módu a stojí za celou řadou těch nejvýraznějších modelů naší doby. Film mísí archivní záběry, překrásně rekonstruované sekvence a všeodhalující rozhovory s fascinující sítí spolupracovníků Vivenne Westwood. Provede nás tak jejím životem od doby, kdy vyrůstala v poválečném Derbyshiru, až na přehlídková mola v Paříži a Miláně. Tato důvěrná a pronikavá pocta jedné z největších ikon naší doby sleduje Westwood a boj o záchranu integrity její značky, jejích zásad a jejího odkazu v byznysu poháněném konzumem, ziskem a globální expanzí.

zdroj: Artcam

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Arctic: Ledové peklo
Kam zajít na Dumbo? Ve vybraných kinech také ve 3D!
Kam zajít na My
Kam zajít na Zraněná srdce
Kam zajít na Westwood: Punk, Icon, Activist

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Arctic: Ledové peklo
Fanklub Dumbo
Fanklub My
Fanklub Zraněná srdce
Fanklub Westwood: Punk, Icon, Activist

Zatím bez komentáře, buďte první!