Filmové premiéry: Želví partička a záhadný vzkaz
zdroj: Cinemart

Filmové premiéry: Želví partička a záhadný vzkaz

1. 6. 2016 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Známá želví partička v boji za záchranu světa, druhá šance pro řidiče autobusu, nadpřirozené schopnosti malé čarodějky a vzkaz odhalující temný případ vraždícího psychopata. Tento týden je pro nás připraveno 7 filmových premiér a hororová klasika z konce 60. let minulého století.

Želvy Ninja 2
Tihle čtyři jsou jednoznačně nejrychlejší želvy, které se kdy plazily po povrchu zemském. Ačkoliv se jmenují Leonardo, Donatello, Rafael a Michelangelo, strop Sixtinské kaple rozhodně nevymalují, zato vám vymalují ksicht. Pokud je teda naštvete. Pod producentskou taktovkou Michaela Baye, nejvýbušnějšího filmaře současnosti, se do kin vrací hrdinové, kteří bydlí v kanále, zbožňují pizzu a tu a tam zachraňují svět.

O bytí a nebytí naší kulaté planety samozřejmě půjde i tentokrát. Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?“ Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza…

zdroj: Cinemart

Paradise Trips
Mario je řidič, řidič dálkového autobusu. Takový, jakého známe všichni, věčně zachmuřený a nevrlý, znuděný svým životem, manželstvím i prací. Autobus je ale jeho hrad a co řekne Mario, to platí. Mario vozil svým autobusem celý život důchodce k moři do Chorvatska a teď se sám chystá do důchodu. Jako poslední kšeft přijme speciální zakázku. Do kempu k moři totiž místo spořádaných občanů veze partičku hlasité mládeže směřující na hudební festival. Vzájemná nevraživost na sebe nedá dlouho čekat. Jenže tahle poslední výprava autobusu Paradise Trips dá Mariovi šanci vzpomenout si, jaké to je radovat se, užívat si života, oprostit se od starostí a taky díky ní dostane druhou šanci najít cestu ke svému synovi, kterého roky neviděl a nikdy mu nedokázal říct, že ho má rád.

zdroj: Artcam

Dcera čarodějky
Dina po matce zdědila nadpřirozené schopnosti: umí v člověku vyvolat pocity studu za jeho činy. Když je její matka neprávem obviněna z hrůzných vražd, Dina se ocitá v ohrožení vlastního života.

Dcera čarodějky Dina po matce zdědila nadpřirozené schopnosti: umí se podívat člověku přímo do duše a vyvolat v něm pocity studu za jeho činy. Když je její matka neprávem obviněna z hrůzných vražd, Dina se rozhodne odhalit pravdu, kvůli čemuž se ocitá uprostřed nebezpečného boje o moc a v ohrožení vlastního života. Středověká fantasy plná draků a magických praktik byla natáčena mimo jiné ve slavných barrandovských studiích.

zdroj: Film Europe

Vzkaz v lahvi
Po osmi letech strávených v Severním moři doputuje tajemný vzkaz v láhvi až na stůl kriminálního Oddělení Q, které se specializuje na staré nevyřešené případy. Detektiv Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) a jeho asistent Assad (Fares Fares) jsou vtaženi do temného případu vraždícího psychopata, sektářské víry a unesených dvojic sourozenců, jejichž zmizení nikdo nehlásil. Jen co detektivové začnou záhadu rozplétat, věci se dají do pohybu v ďábelském tempu. Třetí díl krimisérie podle bestsellerů Jussiho Adler-Olsena navazuje na to nejlepší z tradice severských detektivek a díky režii Hanse Pettera Molanda tentokrát dojde i na černý humor.

zdroj: Aerofilms

Ve 22. týdnu tohoto roku nás dále čeká rodinná komedie Děda, která vypráví o zapomenutém prázdninovém pokladu na Valašsku , kriminální komedie Správní chlapi o hledání pohřešované dívky a drama Komuna přinášející svědectví hrozícího konce rodiny, pospolitosti i celé jedné epochy v dánských dějinách. Milovníci hororů se mohou těšit na obnovenou premiéru jedné z největších hororových klasik Noc oživlých mrtvol. Všechny filmy mají premiéru ve čtvrtek 2. června.

Zatím bez komentáře, buďte první!