Filmové premiéry: Záhadné zmizení a svérázný instalatér
zdroj: Bioscop

Filmové premiéry: Záhadné zmizení a svérázný instalatér

5. 10. 2016 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Záhadné zmizení, život v kočičím těle, hrdina vlastního dobrodružného příběhu, živě a autenticky vykreslené rodinné setkání, a příběh zručného a poctivého čtyřicátníka, instalatéra z Tuchlovic. Ve 39. týdnu tohoto roku na nás čeká 5 filmových premiér.

Dívka ve vlaku
Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem svého starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason‘. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. Knižní bestseller roku 2015!

zdroj: Vertical Entertainment

Já, kocour
Tom Brand je milionář a velmi úspěšný podnikatel na vrcholu své kariéry. Rodina si ho tak doma příliš neužije. Když si jeho dcerka přeje k 11. narozeninám kočku, Tom netuší, že ho čeká doslova životní změna. Po autonehodě se totiž ocitá v kočičím těle…

zdroj: Bioscop

Kubo a kouzelný meč
Umí vyprávět příběhy tak, že to bere dech. Tím je výjimečný Kubo, hlavní hrdina výpravného animovaného dobrodružství Kubo a kouzelný meč. Stejná schopnost zdobí i studio Laika, které stvořilo nejen jeho, ale i Koralínu a svět za tajnými dveřmi nebo Škatuláky. Kubo i Laika dokážou zavést své posluchače a diváky do dosud neprobádaných světů, svézt je na mohutné vlně fantazie a vrátit zpátky na zem obtěžkané nezapomenutelným zážitkem.

Chlapci Kubovi tenhle talent pomáhá uživit sebe a nemocnou matku. Den co den opouští jeskyni, ve které společně přebývají, a v přilehlé vesnici ohromuje obyvatele svým vyprávěním, které končí vždy před západem slunce. Domů se musí vrátit před setměním, jinak by ho podle matky mohla stihnout strašlivá kletba. Jednoho večera se však vrátit nedokáže. A varování se promění ve skutečnost. Najednou si uvědomí, že se stal hrdinou vlastního dobrodružného příběhu. V doprovodu chytré a přímočaré Opice a trochu praštěného Brouka se vydává po stopách svého otce, legendárního samuraje. Jeho cílem je nalezení otcovy zbroje, která mu má pomoci obstát v boji se zlem, které má v úmyslu zničit vše, co mu kdy bylo drahé. Tahle výprava bude mnohem dobrodružnější, strašidelnější a zábavnější než cokoliv z toho, co dosud vyprávěl.

zdroj: Cinemart

Rodinné štěstí
Když vás okolnosti donutí ubytovat příbuzné u sebe doma, nebývá to žádný med. Stačí chvilka a jeden je podrážděný, druhý ukřivděný a třetí vám závidí auto. S přibývajícím počtem dní strávených v jednom bytě graduje tahle výbušná situace do sledu vtipných, dramatických i absurdně banálních historek, až se nakonec ukáže, že toho, kdo vám nejvíc leze na nervy, máte vlastně hrozně rádi. Živě a autenticky vykreslené rodinné setkání natočil maďarský režisér Szabolcs Hajdu, který si ve snímku zahrál i se svou ženou a dětmi.

zdroj: AČFK

Instalatér z Tuchlovic
Čtyřicetiletý Luboš Cafourek je svérázný instalatér z vesnice Tuchlovice u Prahy. Je zručný a poctivý, se vším si poradí, žádné práce se nikdy nezalekne. Nemá auto, za zákazníky jezdí na kole, nebo autobusem, nebo se nechá vozit. Mobil nepoužívá, telefonáty za něj vyřizuje jeho matka, která mu také vaří, nakupuje, pere, dělá účetnictví a řídí chod celé domácnosti.

Luboš má vždy na všechno nečekanou a vtipnou odpověď, ale praktický a společenský život mu uniká mezi prsty. Za práci si nedokáže říct pořádné peníze, kamarádům opravuje zadarmo a to, co vydělá, hned utratí za jídlo pro toulavé kočky, nebo prosází. Luboš všechno nepříjemné odsouvá na „později“, nebo na „uvidíme“. Všechny jeho pokusy o kontakt se ženami končí fiaskem, mamka se marně snaží, aby syn konečně získal partnerku.

zdroj: Falcon

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Dívka ve vlaku
Kam zajít na Já, kocour
Kam zajít na Kubo a kouzelný meč
Kam zajít na Rodinné štěstí
Kam zajít na Instalatér z Tuchlovic

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Dívka ve vlaku
Fanklub Já, kocour
Fanklub Kubo a kouzelný meč
Fanklub Rodinné štěstí
Fanklub Instalatér z Tuchlovic

Zatím bez komentáře, buďte první!