Filmové premiéry: Vraždící klaun a 3D Terminator
zdroj: Vertical Entertainment

Filmové premiéry: Vraždící klaun a 3D Terminator

6. 9. 2017 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Hrůzný klaun z pera Stephena Kinga, senátor Pablo Neruda v boji za spravedlnost, japonské drama o marnotratném muži a dokumentární film Olgy Sommerové o světově proslulé operní pěvkyni. V tomto týdnu nás čekají 4 filmové premiéry a kvalitní 3D konverze Terminatora 2.

To
Když ve městě Derry ve státě Maine začnou mizet děti, musí skupina mladých chlapců a děvčat čelit svým největším obavám v boji proti zlému klaunovi jménem Pennywise, jehož vražedná a násilnická historie se táhne napříč staletími. Film natočen podle předlohy stejnojmenného románu Stephena Kinga, který již celá desetiletí naplňuje čtenáře hrůzou.

zdroj: Vertical Entertainment

Neruda
Píše se rok 1948 a Studená válka dosáhla k chilským hranicím. Senátor Pablo Neruda (Luis Gnecco) během kongresu obviňuje vládu ze zrady Komunistické strany, za což jej prezident Gonzalez Videla (Alfredo Castro) zbavuje funkce. Následně je policejní prefekt Oscar Peluchonneau (Gael García Bernal) pověřen básníkovým zatčením. Neruda se pokouší uprchnout ze země se svojí ženou, malířkou Deliou del Carril (Mercedes Morán), to se mu však nepodaří a oba jsou nuceni se více než rok skrývat. Inspirován dramatickými událostmi svého nového života Neruda sepisuje epickou sbírku básní Canto General (Veliký zpěv).

V Evropě mezitím legenda o pronásledovaném básníkovi sílí a umělci, vedeni Pablem Picassem, se dožadují Nerudova osvobození. Neruda však vidí tento boj se svou nemesis Peluchonneauem jako příležitost ke znovuobjevení sebe sama. S inspektorem si hraje, nechává za sebou stopy, aby udělal jejich hru na kočku a myš nebezpečnější, intimnější.

zdroj: Artcam

Po bouři
Mistrovské japonské rodinné drama o marnotratném muži, který hledá cestu ke svému malému synovi a bývalé ženě.

Rjota je marnotratný syn, špatný otec a zkrachovalý spisovatel. Úspěch má dávno za sebou, a tak si přivydělává drobnými špinavými kšeftíky jako soukromé očko. Je rozvedený a ke svému jedenáctiletému synovi Šingovi nachází cestu jen horko těžko. Exmanželka Kjoko už začala nový život a na Rjotu se dívá spíše jako na vzdálenou vzpomínku. Odcizenou trojici ale jednoho večera svede dohromady blížící se tajfun.

zdroj: Film Europe

Červená
Celovečerní dokumentární film Olgy Sommerové o světově proslulé operní pěvkyni a herečce Soně Červené je příběhem ženy, jejíž malé dějiny, soukromý a profesní život byly ovlivněny velkými dějinami Evropy 20. století. Její umělecká dráha čítá sto operních rolí ve čtyřech tisících vystoupeních na jevištích pěti kontinentů.

zdroj: Aerofilms

Terminátor 2: Den zúčtování 3D
10 let po neúspěšném pokusu zabít Sarah Connorovou, budoucí matku novodobého spasitele lidstva, se do Los Sngeles vrací z budoucnosti nový typ Terminátora T-1000, aby zlikvidoval už narozeného Johna Connora. Současně dospělý Connor na svoji ochranu posílá do minulosti druhého terminátora T-800. Oba terminátoři nezávisle na sobě pátrají po malém Johnovi. Chlapec zjišťuje, že T-800 je naprogramován na jeho ochranu a s jeho pomocí osvobodí svou matku z psychiatrického ústavu, kde je léčena z údajné schizofrenie. T-800 oběma vysvětluje, co přinese budoucnost. Kybernetický génius Miles Dyson sestrojí superpočítač Skynet, který v roce 1997 začne sám přemýšlet a vyvolá nukleární válku, aby zničil veškeré lidstvo. Sarah se sama vydá za Dysonem, ale nedokáže ho zabít. T-800 Dysonovi dokáže, že přichází z budoucnosti a vědec souhlasí se zničením výsledků svého dosavadního výzkumu. T-1000 se o tom dozvídá a snaží se své protivníky eliminovat. V dramatickém střetu je T-1000 zničen. T-800 naléhá, aby byl také zlikvidován, neboť jeho řídící mikročip by mohl být zneužit.

zdroj: YouTube.com

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na To?
Kam zajít na Neruda?
Kam zajít na Po bouři?
Kam zajít na Červená?
Kam zajít na Terminátor 2: Den zúčtování 3D?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub To
Fanklub Neruda
Fanklub Po bouři
Fanklub Červená
Fanklub Terminátor 2: Den zúčtování 3D

Zatím bez komentáře, buďte první!