Filmové premiéry: Vraždící Chuckie a pátrání po záhadné minulosti
zdroj: Orion Pictures

Filmové premiéry: Vraždící Chuckie a pátrání po záhadné minulosti

24. 7. 2019 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Technologiemi nabitá panenka s vražednými úmysly, islandský policista pátrající po záhadné minulosti své tragicky zesnulé ženy, divoká jízda na prosluněné Ibize a nová adaptace románu Na větrné hůrce. Tento týden přináší 4 filmové premiéry.

Dětská hra
Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc ... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu ... Dobrou noc, Andy.

zdroj: Bontonfilm

Bílý bílý den
V odlehlém islandském městečku se bývalý policista vyrovnává s tragickým úmrtím své ženy. Smíření komplikuje zpráva, že jeho milovaná vedla ještě jiný, tajný život. Obrysy její minulosti vystupují z bílé mlhy jako okolní krajina. Byla mu nevěrná? Ingimundur nemůže jít dál, dokud nezjistí pravdu. Jeho zármutek se s rostoucím napětím mění v posedlost, která ohrozí jeho i jeho blízké.

zdroj: Aerofilms

Ibiza
Philippe a Carole se před nedávnem potkali. Oba jsou rozvedení. Zamilovali se do sebe až po uši a Phillipe udělá cokoliv, aby si na svou stranu získal Caroliny děti, které z něj nejsou zrovna odvařené. Navrhne jejímu synovi, že pokud udělá maturitu, může vybrat letní dovolenou. A… hurá na Ibizu! Phillipova představa o venkovské rodinné idylce se rychle rozplynula a nastal čas nabrat síly na nejdivočejší jízdu jeho života.

zdroj: Bohemia MP

Bouřlivé výšiny
Mladý chlapec neznámého původu je zachráněn před chudobou. V nové rodině se brzy projeví silné pouto mezi ním a nevlastní sestrou Cathy. Román Na větrné hůrce Emily Brontëové se dočkal nespočtu adaptací. Po klasických verzích Buñuelových, Rivettových či Wylerových se do osudového příběhu pustila britská režisérka Andrea Arnoldová. Citlivá pozorovatelka ve svém naturalistickém čtení předlohy odmítá konvence většiny literárních adaptací, nesoustředí se na dialogy, ale spíše na vyprávění pomocí strohých, přesto podmanivých obrazů, v nichž se odráží jak gotické tóny knihy, tak jemné pohnutky v chování hrdinů.

zdroj: Oscilloscope

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Dětská hra?
Kam zajít na Bílý bílý den?
Kam zajít na Ibiza?
Kam zajít na Bouřlivé výšiny?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Dětská hra
Fanklub Bílý bílý den
Fanklub Ibiza
Fanklub Bouřlivé výšiny

Zatím bez komentáře, buďte první!