Filmové premiéry: Válka drogových kartelů a nepovedený trik notorického sukničkáře
zdroj: Vertical Entertainment

Filmové premiéry: Válka drogových kartelů a nepovedený trik notorického sukničkáře

27. 6. 2018 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nová kapitola filmové série Sicario, dobrodružné pátrání po stopách ztracené princezny, zamilovaný podnikatel, sukničkář a nenapravitelný lhář, a nová výzva pro zločineckou bandu Pietra Zinniho. Tento týden přináší 4 filmové premiéry.

Sicario 2: Soldado
Sicario 2: Soldado otevírá novou kapitolu filmové série SICARIO. V drogové válce neplatí žádná pravidla – a když kartely začaly převádět teroristy přes americké hranice, federální agent Matt Graver (Josh Brolin) vyzve tajemného Alejandra (Benicio Del Toro), kterému hlavoun kartelu vyvraždil rodinu, aby všemi prostředky, včetně těch nezákonných, válku eskaloval. Aby rozpoutal válku, unese Alejandro hlavounovu dceru – ale když se z dívky stane vedlejší oběť konfliktu, její osud tyto dva muže rozdělí, protože zpochybní vše, za co bojují.

zdroj: Vertical Entertainment

Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA
Jim je malý kluk, který se jako miminko octl v Jasmánii, ostrovním královstvíčku, jemuž vládne král Alfons Třičtvrtěnadvanáct. Lukáš je Jimův nejlepší kamarád. Také je strojvůdcem a hrdým vlastníkem lokomotivy Emy. Jednoho dne se Jim, Lukáš a Ema rozhodnou vydat do světa. Jejich cesta se stává obrovským dobrodružstvím.

zdroj: Bioscop

Láska bez bariér
Jocelyn (Franck Dubosc) představuje přesně ten prototyp muže, který se snaží obelstít a ulovit každou ženu, která kolem něj třeba jen projde a stojí za hřích. Používá základní postupy: vytahuje se, přetvařuje se a především neustále lže. A když jej náhodou přistihne nová sousedka Julie (Caroline Anglade) v situaci, kdy zrovna sedí na invalidním vozíku po matce, a chce o něj začít pečovat, jeho srdce zajásá. Repertoár svůdnických postupů si právě rozšířil o nový trik a navíc se díky němu seznámil s krásnou ženou. Ale vše se zkomplikuje, když přijme její pozvání na oběd k rodičům. Setká se zde totiž s Juliinou sestrou Florence (Alexandra Lamy). Což by v jiné situaci určitě uvítal, jenže i ona sedí na vozíku. Bohužel se oproti němu z něj nedokáže jen tak zvednout. A Jocelynovi se přihodí to, co nečekal. Beznadějně a romanticky se do Florence zamiluje. Ale jak jí má prozradit, že jim na procházku stačí jen jeden vozík?

zdroj: Cinemart

Profesoři zločinu: Masterclass
Na akademickou zločineckou bandu Pietra Zinniho čeká nová výzva. Trh s chytrými drogami vzkvétá a zoufalá policie hledá experty, kteří by je byli schopni získat, analyzovat a identifikovat nové molekuly. A kdo jiný je připravený vrhnout se na tak delikátní úkol než skupina bývalých vysokoškolských profesorů. Mají zkušenosti, mají odvahu a umí si vyrobit potřebné vybavení. Pietro tak musí dát dohromady starou partu. Má to však jeden háček: oficiálně stále sedí ve vězení.

zdroj: Archiv

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Sicario 2: Soldado
Kam zajít na Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA
Kam zajít na Láska bez bariér
Kam zajít na Profesoři zločinu - Masterclass

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Sicario 2: Soldado
Fanklub Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA
Fanklub Láska bez bariér
Fanklub Profesoři zločinu - Masterclass

Zatím bez komentáře, buďte první!