Filmové premiéry: Tom Cruise jako Nebeský gauner a souboj o osud všech světů
zdroj: Cinemart

Filmové premiéry: Tom Cruise jako Nebeský gauner a souboj o osud všech světů

23. 8. 2017 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Špatností prolezlý hazardér Tom Cruise alias Barry Seal, nové příběhy veverčáka Bručouna v pokračování úspěšného animáku a ambiciozní,  rozsáhlý příběh od jednoho z nejuznávanějších světových autorů. V tomto týdnu se mohou čeští diváci těšit na 3 filmové premiéry.

Barry Seal: Nebeský gauner
Barry Seal (Tom Cruise) pracuje jako pilot dopravního letadla a rutina amerických vnitrostátních letů ho čím dále víc ubíjí. I proto nadšeně skočí po nabídce „náhodného kolemjdoucího“, z něhož se vyklube agent CIA (Domhnall Gleeson), aby pilotoval pod záštitou tajných služeb. Barryho čekají sexy přelety nad základnami kolumbijských narkobaronů, ze kterých pořizuje bohatou fotodokumentaci, nutnou pro boj s drogovými kartely. Jenže proč létat takhle naprázdno, když se můžete spojit i s protistranou a kromě fotek pro CIA vozit do Ameriky i drogy? A proč se zároveň nestát informátorem DEA (Národní agentura pro boj s drogami), která má v oblasti také své specifické zájmy? A proč se rovnou nezapojit do jedné z největších tajných operací, které kdy americká vláda posvětila? Barry to prostě hraje na všechny světové strany a jde mu to víc než skvěle. Už dávno se přestal nudit. Má krásnou ženu, topí se v penězích a vůbec si nepřipouští, co se stane, až se tenhle domeček z karet zhroutí. A on se jednoho dne zhroutí.

Barry Seal je špatností prolezlý hazardér s vlastním i cizími životy, jenže to dělá s takovým nadhledem a noblesou, že mu chtě nechtě musíte fandit. Je to muž z rodu vlků z Wall Streetu. I když ho jeho skutky mnohokrát dostanou do kouta, vždycky z něj uteče nějakým postranním východem a nahodí tak odzbrojující úsměv, že byste ho za to snad zabili.

zdroj: Cinemart

Velká oříšková loupež 2
Po událostech prvního filmu musí veverčák Bručoun se svými přáteli zabránit starostovi Oakton City zbourat jejich domov kvůli plánované výstavbě pochybného zábavního parku.

zdroj: Vertical Entertainment

Temná věž
Existují i jiné světy než tyto. Temná věž Stephena Kinga, ambiciozní a rozsáhlý příběh od jednoho z nejuznávanějších světových autorů, se konečně dostává na filmová plátna. Roland Deschain (Idris Elba), poslední z řádu rytířů, vede odvěkou bitvu s Walterem O'Dimem, známým též jako Muž v černém (Matthew McConaughey) a je odhodlaný zabránit mu ve zničení Temné věže, která svou existencí drží pohromadě celý vesmír. Dobro a zlo se tak ocitají v souboji, který rozhodne o osudu všech světů, protože Roland je jediným, kdo je schopen Temnou věž před Mužem v černém ochránit.

zdroj: Falcon

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Barry Seal: Nebeský gauner?
Kam zajít na Velká oříšková loupež 2?
Kam zajít na Temná věž?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Barry Seal: Nebeský gauner
Fanklub Velká oříšková loupež 2
Fanklub Temná věž

Zatím bez komentáře, buďte první!