Filmové premiéry: Šikana v hokejovém týmu a agenti FBI omámeni ukradenými penězi
zdroj: Bontonfilm

Filmové premiéry: Šikana v hokejovém týmu a agenti FBI omámeni ukradenými penězi

7. 10. 2020 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šikana uvnitř mládežnického hokejového týmu, dobrodružství a lumpárny pohodového jedenáctiletého kluka, dvojice agentů FBI, toužící po lepším životě s ukradenými penězi a rozvíjení kreativity za pomoci stálé hladinky alkoholu v krvi. Tento týden přináší čtveřici filmových premiér.

Smečka
Davidovi je šestnáct, má krásnou přítelkyni, rodiče ho podporují ve všem, do čeho se pustí, a vytvářejí mu patřičné finanční zázemí. Právě se přestěhoval, má nastoupit do nového hokejového týmu Vlků a zabojovat o místo brankářské jedničky. Jenže nováček v pevně semknutém kolektivu, to bohužel nevěstí nic dobrého. Co dělat, když tě spoluhráči nevezmou mezi sebe, a opustí tě holka? Spirála šikany, odvety a vzájemných bojů se roztáčí. Pro většinu hráčů je to zpočátku asi jenom zábava, ale kapitán Jerry tlak neustále stupňuje. Někteří s tím možná nesouhlasí, ale nikdo nic neudělá. A šikana se z kabiny následně přesune i na internet. Podaří se Davidovi vybojovat své místo v týmu, ve škole, v životě, a Vlky porazit?

zdroj: Bontonfilm

Léto patří rebelům
Film Léto patří rebelům vypráví příběh pohodového jedenáctiletého kluka Jonáše. Jízdy v dodávce s dědečkem, sjíždění průzračných horských řek, dobrodružství, zábava. Asi tak by chtěl prožít letní prázdniny. Jonášova rodina se ale po smrti tatínka odcizila a jeho matka Beata se rozhodla, že místo aby strávil léto na Slovensku s dědou Bernardem, jako to dělali s tátou, pojedou k tetě vychutnat si zdravé přímořské podnebí. To se Jonášovi vůbec nezamlouvá. Zabalí si svoje saky paky a naplánuje dokonalý a zpočátku skvěle utajený útěk za svým milovaným dědečkem. Po setkání s ním však velmi rychle pochopí, že smrtí táty se změnil i děda a že tenhle starý železničář v penzi teď neprožívá zrovna nejlepší období. Jonáše to ale neodradí, neztrácí naději a rozhodne se dát věci do pořádku. Brzy se k němu přidává nová kamarádka Alex, se kterou provedou řadu lumpáren, občas i na hranici zákona. A jéje! Následky na sebe nenechají dlouho čekat, mají v patách policii a také se musí vyrovnat s prvním podnikatelským neúspěchem. Zdá se, že už nic nebude tak jako dřív, ale záhy se ukáže, že přes všechny útrapy může být všechno ještě lepší.

zdroj: Cinemart

Pro balík prachů
Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy a nechat za sebou život zločince. Především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se vzdát FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají namísto sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič, a v jeho ukradených penězích uvidí volnou vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobro i zlo.

zdroj: Mirius FD

Chlast
Existuje teorie, že bychom se měli rodit s malým množstvím alkoholu v krvi a že mírná podnapilost otevírá naši mysl světu kolem nás, zmenšuje naše problémy a zvyšuje naši kreativitu. Povzbuzeni touto teorií se Martin a jeho tři přátelé, všichni znavení středoškolští učitelé, pustí do experimentu spočívajícího v tom, že si během pracovního dne udržují stálou hladinku. Jestliže Churchill vyhrál druhou světovou válku v alkoholovém oparu, co by pár kapek mohlo znamenat pro ně a jejich studenty?

zdroj: Film Europe

Zatím bez komentáře, buďte první!