Filmové premiéry: Pokračování úspěšné hororové série a neexistence slavných Beatles
zdroj: Vertical Entertainment

Filmové premiéry: Pokračování úspěšné hororové série a neexistence slavných Beatles

26. 6. 2019 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třetí pokračování úspěšné hororové série, fantasy komedie točící se kolem neexistence skupiny Beatles a osudem předurčené náhodné setkání. Tento týden přináší 3 filmové premiéry.

Annabelle 3
Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložilli démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním.

Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil.

zdroj: Vertical Entertainment

Yesterday
Velmi neúspěšný písničkář Jack (Himesh Patel) chce pověsit kytaru na hřebík, protože ať dělá, co dělá, poslouchá ho jenom nejlepší kamarádka Ellie (Lily James). Pak ho ale v důsledku chvilkového záhadného globálního zatmění porazí autobus. A to zcela změní nejen jeho život a způsobí i jednu hudební katastrofu. Když se Jack vylíže ze zranění a na párty konané na počest jeho uzdravení zabrnká na kytaru Yesterday od Beatles, nestačí se divit reakcím svých přátel, kteří se chovají, jako by jednu z nejznámějších písniček všech dob slyšeli poprvé v životě. Mohl by to být nepovedený fór, kdyby se stejně nechovalo vyhledávání na internetu. Beatles jako by nikdy neexistovali a Jack vycítí příležitost. Stačí, když si vybaví všechny pecky legendárních Brouků z Liverpoolu, a svět mu rázem bude ležet u nohou. A ono to funguje! Dokonce tak dobře, že i slavný Ed Sheeran (hrající ve filmu sebe sama), který vezme Jacka jako předskokana na své turné, uzná, že ten klučina odnikud je mnohem talentovanější než on. Radost Jackovi kalí jen dvě „drobnosti“ – vědomí, že se dopouští celosvětového podvodu, a ztráta Ellie. Ta má pocit, že by ho konečně měla přestat milovat, když je to celou dobu jednostranné, a se zlomeným srdcem ho pošle do L. A. natočit nejlepší desku všech dob. Jenže když zpíváte o tom, že k životu stačí láska („All you need is love“), může vám to najednou dost změnit priority.

zdroj: Cinemart

Slunce je také hvězda
Daniel je romantik, který věří na osud. Když potká Natašu, okamžitě mezi nimi přeskočí jiskra. Nataša je však nucena ještě týž den opustit Ameriku, a proto bojuje s pocitem, který ji k Danielovi přitahuje. Kromě toho se snaží zabránit i náhlé deportaci. Daniel je však pevně přesvědčen, že jejich setkání nebylo náhodné, a že jsou si navzájem předurčeni.

zdroj: Forum Film CZ

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Annabelle 3
Kam zajít na Yesterday
Kam zajít na Slunce je také hvězda

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Annabelle 3
Fanklub Yesterday
Fanklub Slunce je také hvězda

Zatím bez komentáře, buďte první!