Filmové premiéry: Nové období světa Marvelu a nejlepší film letošních Oscarů
Brie Larson jako Captain Marvel | zdroj: Profimedia

Filmové premiéry: Nové období světa Marvelu a nejlepší film letošních Oscarů

6. 3. 2019 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nové dobrodružství z dosud neviděného období filmového světa Marvel, nejoblíbenější pes britského královského paláce, vtahující pohled na hrdinství všedních lidí ve vyhrocené životní situaci, snaha o záchranu pracovních pozic a vtipná i dojemná jízda inspirovaná skutečným přátelstvím. Tento týden přináší pětici filmových premiér.

Captain Marvel
Snímek Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Denversové, ze které stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi dostihne válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Denversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu.

zdroj: Falcon

Psí veličenstvo
Rex je nejoblíbenějším psem v britském královském paláci. Když ztratí stopu své vyvolené psí dámy, vydává se na dobrodružnou cestu, během které objeví své pravé já a pozná sílu opravdové lásky a přátelství.

zdroj: Bioscop

Bojovnice slunce
Mladá právnička Bahar navštěvuje svou rodinu v Kurdistánu. Při útoku extremistů umírá její manžel a ona sama se společně se synem stává i s dalšími ženami a dětmi rukojmím islamistů. Několik měsíců po úspěšném útěku velí jednotce Bojovnic slunce. Jejím cílem je dobýt město, kde ji potkala tragická událost, a získat zpět svého syna. Při třídenní ofenzivě ji doprovází Mathilde, zkušená válečná reportérka, která se zabývá pohnutými osudy kurdských bojovnic a jejich pevnými sesterskými pouty.

zdroj: Film Europe

Do boje
Před dvěma lety společnost Perrin Industries, známý dodavatel automobilového průmyslu a partner německé skupiny Schäfer, podepsala dohodu, kde žádá vysoké manažery a dělníky, aby přijali snížení platu a pomohli tak zachránit společnost výměnou za slib, že po dobu následujících pěti let budou mít jisté místo. Dnes se společnost chystá k tomuto kroku přistoupit. Zaměstnanci, reprezentovaní jejich mluvčím Ericem Laurentem, odmítají přijmout nevyhnutelné a snaží se zachránit si práci

zdroj: Artcam

Zelená kniha
Bývalý vyhazovač a drobný podvodníček Tony „Pysk” Vallelonga (Viggo Mortensen) má mezi newyorskými Italy pověst chlápka, který dokáže vyřešit každou šlamastyku. Slavný černošský klavírista Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) si ho proto najímá jako řidiče a bodyguarda na turné po divokých státech amerického Jihu 60. let. Tony je horkokrevný, ne moc vzdělaný, ale o to mazanější. Nade vše miluje svoji ženu (Linda Cardellini) a smažená kuřata. Dr. Don je jeho protikladem: kultivovaný génius jemných mravů a pevných zásad. Aby společně překonali nástrahy, musí si k sobě oba tvrdohlaví muži najít cestu skrz předsudky a humorné přešlapy.

zdroj: Aerofilms

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Captain Marvel? Ve vybraných kinech také ve 3D!
Kam zajít na Psí veličenstvo?
Kam zajít na Bojovnice slunce?
Kam zajít na Do boje?
Kam zajít na Zelená kniha?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Captain Marvel
Fanklub Psí veličenstvo
Fanklub Bojovnice slunce
Fanklub Do boje
Fanklub Zelená kniha

Zatím bez komentáře, buďte první!