Filmové premiéry: Nejoblíbenější syčák v galaxii a pašování drog v Amsterdamu
zdroj: Falcon

Filmové premiéry: Nejoblíbenější syčák v galaxii a pašování drog v Amsterdamu

23. 5. 2018 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zbrusu nové dobrodružství nejoblíbenějšího syčáka v galaxii, znovunabitá touha po romantice a dobrodružství, slušňák na nebezpečné pašerácké stezce, vysoký košatý strom ničící sousedské vztahy a drama o chlapci, který zjistí, že celý jeho dosavadní život byla velká lež. V tomto týdnu čeká na české diváky 5 filmových premiér.

Solo: Star Wars Story
Naloďte se na Millennium Falcon a vydejte se do předaleké galaxie ve filmu Solo: Star Wars Story, zbrusu novém dobrodružství nejoblíbenějšího syčáka v galaxii. V řadě troufalých eskapád hluboko v temném a nebezpečném zločineckém podsvětí potkává Han Solo nejen mohutného Chewbaccu, svého budoucího kopilota, ale narazí i na nechvalně známého hazardního hráče Landa Calrissiana. Na této cestě se zrodí jeden z nejnepravděpodobnějších hrdinů ságy Star Wars.

zdroj: Falcon

Dámský klub
Životní inspiraci občas najdete na těch nejnepravdě-podobnějších místech. Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství společná záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu Padesát odstínů šedi. Tahle volba se ukáže jako více než inspirativní… Diane (Diane Keaton) totiž nedávno ovdověla po 40 letech manželství. Vivian (Jane Fonda) si užívá společnost mužů, ale závazkům se důsledně vyhýbá. Sharon (Candice Bergen) se i po desetiletích stále snaží vzpamatovat z rozvodu. A manželství Carol (Mary Steenburgen) spěje po 35 letech neodvratně ke konci. Vášnivý a živočišný svět pana Graye doslova obrátí jejich unavené životy vzhůru nohama. V dámách se opět naplno rozhoří touha po romantice a dobrodružství. Nová kapitola je nejen v knihách vždycky ta nejlepší.

zdroj: Bioscop

Gangsterdam
Bláznivá komedie Gangsterdam vypráví o partě mladých lidí, která se zaplete do pašování drog v Amsterdamu. Ruben Jablonski je student práv, šprt trvale odsouzený k ignoraci něžnou částí populace. Dobírá si ho i jeho nejlepší kamarád s výstižnou přezdívkou Durex, který vedle barvy vlasů zápolí i s nevyjasněnou sexuální orientací. Ruben celý rok doučuje krásnou Noru. Z nepřístupné dívky se vyklube poslíček drogového gangu. V touze najít klíč k jejímu srdci se bytostný slušňák vydává po nebezpečné pašerácké stezce.

zdroj: Film Europe

Pod jedním stromem
Na zahradě klidného předměstí stojí vysoký košatý strom. Strom vrhá velký a studený stín na druhou zahradu. U každé zahrady je dům a v nich bydlí lidé. Sousedé, kteří bydlí ve stínu stromu, se ale nechtějí smířit s tím, že se nemohou pořádně slunit na vzácném letním slunci. Rádi by, aby se strom alespoň prořezal. „Na ten strom nikdo ani nesáhne“, zní ale pevné a jasné stanovisko z druhé strany plotu. Dohadování se promění v hádky, nevhodné poznámky v osobní obvinění a nadávky, na řadu přijdou propíchnuté pneumatiky, pak se jedněm sousedům ztratí kočka a druhým brzy na to pes. Proslýchá se taky, že jeden ze sousedů byl viděn s motorovou pilou.

zdroj: Bontonfilm

Na krátko
Na krátko je drama o chlapci Jakubovi, který zjistí, že celý jeho dosavadní život byla lež. A jemuž nezbude, než okamžitě dospět a se ztrátou iluzí se vyrovnat, a nebo… skončit špatně. Pomoct mu nemůže nikdo. Ani matka, protože to ona mu lhala a tu pohádku o tatínkovi, který se mu nemůže věnovat, protože brázdí moře na zaoceánské lodi, si vymyslela. Ani otec, který na něj ve skutečnosti celý život kašlal a teď se chce starat, ale jen proto, že o něj jeho “opravdový” syn z manželství nestojí. A ať je jaký chce, kapitán tedy rozhodně není. Ani sestra Pavlína, která je ve svých šestnácti též také prahu zjištění, že život je úplně jiný, než si ho představovala, a které to srdce zlomí úplně stejně.

zdroj: Cinemart

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Solo: Star Wars Story?
Kam zajít na Dámský klub?
Kam zajít na Gangsterdam?
Kam zajít na Pod jedním stromem?
Kam zajít na Na krátko?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Solo: Star Wars Story
Fanklub Dámský klub
Fanklub Gangsterdam
Fanklub Pod jedním stromem
Fanklub Na krátko

Zatím bez komentáře, buďte první!