Filmové premiéry: Nebezpečí číhající v hlubinách a Daniel Craig v roli detektiva
zdroj: Cinemart

Filmové premiéry: Nebezpečí číhající v hlubinách a Daniel Craig v roli detektiva

8. 1. 2020 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Skupina vědců čelící nebezpečným hlubinám oceánu, filmové zpracování legendárního muzikálu Cats, příběh o snaze postavit se znovu na nohy, vyšetřování úmrtí autora tajemných detektivních příběhů, první celovečerní trikový film ze Slovenska, výlet na stařičkých mopedech s velmi omezenou rychlostí a medvědí bráchové na neplánovaném pravěkém dobrodružství. Tento týden přináší sedm filmových premiér.

Pod vodou
Je to možná nejhorší a nejnebezpečnější pracoviště na Zemi. Podmořská vědecká laboratoř stojí na jednom z nejhlubších míst mořského dna. Je obklopena naprostou temnotou, svírána strašlivým tlakem, teplota okolní vody se blíží nule. Výzkumný tým provádí sondážní vrty, když přijde nečekané a ničivé zemětřesení. Do této chvíle bezpečné prostory laboratoře se stávají smrtelnou pastí.

Jednotlivé části vědeckého komplexu jsou extrémními tlaky vody drceny jako papírové krabice. Jedinou šancí pro přeživší členy posádky je evakuace pomocí hlubinných skafandrů. Jenže v okamžiku, kdy se ocitnou mimo zdevastovanou stanici, zjistí, že jejich zásahy do mořského dna a následné zemětřesení probudily něco, co do této chvíle zůstávalo ukryté pod mořským dnem. Něco neznámého. Něco děsivého.

zdroj: Cinemart

Cats
Příběh se odehrává na legendárním kočičím bále, který se odehrává jednou ročně a jedna vybraná kočka na něm vždy dostane šanci na nový život. Volbu provádí ta nejstarší z nich, pravidla zná snad jen ona, ale všichni se snaží, co jim schopnosti a síly stačí, aby se právě oni stali těmi vyvolenými.

zdroj: Cinemart

Můj příběh
Mladá talentovaná Elizabeth rezignuje na úspěšnou kariéru baletky kvůli osudové lásce. Muž jejího srdce má však dvojí tvář, a tak Elizabeth v jediném okamžiku ztratí úplně vše, na čem jí v životě záleželo. Co se však zdálo být koncem, může se stát novým začátkem. Elizabeth se odjíždí na Moravu, aby se pokusila poprat s nepřízní osudu i vlastními démony. S pomocí tety Marie, která jí byla celý život oporou, a čtyř neuvěřitelných přítelkyň začíná hledat cestu k novému životu, ale především víru v sebe sama. Z drsného pádu a procitnutí se zrodí prozření a Elizabeth dostává druhou šanci na opravdové štěstí i skutečnou a bezpodmínečnou lásku.

zdroj: Falcon

Na nože
Satirická krimi komedie “Na nože” zábavným způsobem ukazuje, jak může dopadnout vyšetřování záhadného úmrtí autora tajemných detektivních příběhů, když jsou všichni v jeho blízkosti podezřelí. Svérázný detektiv Daniel Craig pojme řešení případu po svém a vyšetřování každého člena této excentrické rodiny se ukáže býti složitější, než se zpočátku zdálo.

zdroj: Vertical Entertainment

Cesta do nemožna
Milan Rastislav Štefánik bol predobrazom moderného Indianu Jonesa. Bol prvý Slovák, ktorý podnikol cestu okolo sveta, viac ráz zdolal Mont Blanc, prežil zostrelenie lietadla počas prvej svetovej vojny, bol intelektuál, národný hrdina aj milovník žien a bonviván. V prvom slovenskom celovečernom trikovom filme budeme sledovať jeho cestu, odhodlanie a vytrvalosť ísť za svojimi snami a cieľmi napriek všetkým prekážkam. Spoznáva cudzie kraje, užíva si bohémsky život v Paríži, zaujíma sa o astronómiu, nafotí prvý československý akt na Tahiti, býva často chorý, napriek tomu sa stane pilotom, bojuje proti Rakúsko-Uhorsku, stojí pri zrode prvej demokratickej Československej republiky a na konci stretáva svoju životnú lásku. Cesta do nemožna sa odohráva podľa skutočných udalostí a naprieč kontinentmi, na hranách dobrodružného, životopisného a romantického filmu pre rodiny, do ktorého presiakne groteska aj thriller.

zdroj: Archiv

25 km/h
Po mnohaletém odloučení a rozdílně zvolených životních cestách se dva bratři, Christian (43) a Georg (45), setkávají na pohřbu svého otce. Počáteční pěstní souboj přímo na hřbitově, pozdější spočinutí v rodném domě prolité množstvím pálenky a okořeněné partičkou ping-pongu na život a na smrt – to vše nakonec vede bratry k osudovému rozhodnutí. I cesta může být cíl, a tak se oba bratři v emocionálním (i alkoholovém) opojení vydávají na výlet, o kterém snili už jako kluci. Na výlet skrz celé Německo na stařičkých mopedech s rychlostí omezenou na 25 km/h. Začíná cesta plná vrcholů a pádů, bratrského oddalování i sblížování, humoru i hledání smyslu života...

zdroj: AČFK

Medvídci Boonie: Cesta do pravěku
Vick a jeho medvědí bráchové se dostali do pravěku a nemůžou zpátky! Všude kolem nich jsou obrovská zvířata, která mají v hlavě jediné – OBĚD! Během jednoho úprku se naši hrdinové rozdělí a Brůča potkává malé vlčátko Feifei, které se chce stát statečným bojovníkem a rozhodne se Brůču doprovázet na cestě za bratry. Mezitím mají Brumla a Vick starostí nad hlavu s kmenem domorodců, jehož náčelník se úplně zbláznil do Vicka. Podaří se naší neohrožené partě dostat zpět domů, než bude pozdě? Dobrodružství, jaké ještě nezažili, právě začíná!

 

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Pod vodou
Kam zajít na Cats
Kam zajít na Můj příběh
Kam zajít na Na nože
Kam zajít na Cesta do nemožna
Kam zajít na 25 km/h
Kam zajít na Medvídci Boonie: Cesta do pravěku

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Pod vodou
Fanklub Cats
Fanklub Můj příběh
Fanklub Na nože
Fanklub Cesta do nemožna
Fanklub 25 km/h
Fanklub Medvídci Boonie: Cesta do pravěku

Zatím bez komentáře, buďte první!