Filmové premiéry: Kouzelnický animák a partička mužských akvabel
zdroj: Cinemart

Filmové premiéry: Kouzelnický animák a partička mužských akvabel

27. 12. 2018 – 9:52 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Svět kouzel a kouzelníků v boji proti mocnému panovníkovi, romantický film o cestě za štěstím a partička sympatických ztroskotanců v roli mužských akvabel. Vánoční týden nám přináší 3 filmové premiéry.

Sněhová královna: V zemi zrcadel

V dalším pokračování populární animované série se střetne svět kouzel a kouzelníků s králem Haraldem, který se rozhodne zbavit svět veškeré magie a čar. Dokáže mu v tom někdo zabránit? Naštěstí je zde odvážná Gerda a po jejím boku překvapivě i Sněhová královna, se kterou Gerda dosud neměla nejlepší zkušenosti.

Mocný král Harald ztratil téměř celou rodinu kvůli kouzlům Sněhové královny, a tak začne hledat cestu, jak by mohl zničit magii na celém světě. Pomocí lsti se mu podaří uvěznit všechny kouzelníky v zemi zrcadel. Jediným, kdo ho může zastavit, osvobodit zajatce a udržet pohádková kouzla v našem světě, je Gerda. Její největší silou totiž není magie, ale víra v sílu přátelství.

Ve svém novém dobrodružství se Gerda bude opět moci spolehnout na pomoc trollích kamarádů a jejich krále Arroga a také na doprovod statečného mladíka Rollana. Podpoří ji i parta pirátů, v níž nemůže chybět její kamarádka Alfida. A nečekanou pomoc Gerda najde i na straně svého protivníka. Haraldův syn, princ Anders, totiž skrývá nečekané tajemství, kterým tatínka určitě nepotěší.

 

zdroj: Cinemart

Znovu ve hře
Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí.

 

zdroj: Vertical Entertainment


Utop se, nebo plav
Když depresivní Bertrand, trpící krizí středního věku, odpoví na inzerát, který hledá nového člena do družstva mužského synchronizovaného plavání (ano, máme na mysli mužské akvabely), netuší, do jak pestré společnosti sympatických ztroskotanců se dostává. Družstvo vybavené povislými svaly, počínající pleší a nejrůznějšími životními problémy míří na nejvyšší stupně vítězů.

zdroj: Bohemia MP

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Sněhová královna: V zemi zrcadel?
Kam zajít na Znovu ve hře?
Kam zajít na Utop se, nebo plav?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Sněhová královna: V zemi zrcadel
Fanklub Znovu ve hře
Fanklub Utop se, nebo plav

Zatím bez komentáře, buďte první!