Filmové premiéry: Komedie ze zasněženého Špindlu a oblíbení kutilové
zdroj: Bohemia MP

Filmové premiéry: Komedie ze zasněženého Špindlu a oblíbení kutilové

4. 12. 2019 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Příběh ze zasněženého Špindlu, návrat oblíbené kutilské dvojice, problémy vyplívající z náhodné smrti a nové výzvy světa Jumanji. Tento týden přináší pět filmových premiér, včetně velkolepého dokumentárního filmu Ermitáž - síla umění.

Špindl 2
Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem… A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu?

zdroj: Bohemia MP

Pat a Mat: Kutilské trampoty
A je to opět tady! Pat a Mat přicházejí ve zcela nových Kutilských trampotách! Série příběhů, která vyvolá úsměv na tvářích dětí i dospělých. Jakou lest vymyslí na zloděje, který jim krade jablka ze stromu? Mýt auto hadicí? To není nic pro Pata a Mata! Raději si postaví automyčku. Pro prázdný žaludek jsou palačinky velká dobrota, ale to otáčení na pánvi? To je pro kutily zbytečná námaha a zároveň ta správná výzva. Stejně jako výroba domácího moštu a křupavého popcornu. A co teprve, když si z dronů vyrobí nový létající stroj. A nebyli by to staří známí „ajeťáci“, kdyby si nechtěli zvelebit domov. Pár nových poliček nebo přestavba kuchyně jsou věci, do kterých se rádi pustí s vervou a chutí.

zdroj: Bioscop

Rebelky
Sandra, bývalá miss Nord-Pas-de-Calais, nemá práci ani vzdělání. Vrací se bydlet k matce. Začíná pracovat v místní konzervárně, ale musí odmítat návrhy svého nadřízeného. Nešťastnou náhodou způsobí jeho smrt. Nehodě jsou přítomny dvě další dívky. Když se chystají zavolat pomoc, najdou ve skříňce mrtvého tašku plnou peněz. A v tu chvíli jim začínají problémy.

zdroj: Film Europe

Jumanji: Další level
Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel. Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah.

zdroj: Falcon

Ermitáž - síla umění
HerecToni Servillo (Velká nádhera) provází velkolepým dokumentárním filmem Ermitáž – síla umění a vypráví tak velký příběh, který se postupně za 250 let odehrál na chodbách tohoto slavného muzea i v ulicích magického Petrohradu. Film přibližuje historii na pozadí napoleonských válek, revoluce v roce 1917 i totalitní éry ve 20. století až do současnosti. Ve sbírkách Ermitáže se ukrývají cenná díla velikánů, jakými byli Leonardo, Raffael, Van Eyck, Rubens, Titian či Rembrandt, která film zobrazuje vůbec poprvé ve vysokém rozlišení na velkém plátně.

zdroj: Aerofilms

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Špindl 2
Kam zajít na Pat a Mat: Kutilské trampoty
Kam zajít na Rebelky
Kam zajít na Jumanji: Další level
Kam zajít na Ermitáž - síla umění

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Špindl 2
Fanklub Pat a Mat: Kutilské trampoty
Fanklub Rebelky
Fanklub Jumanji: Další level
Fanklub Ermitáž - síla umění

Zatím bez komentáře, buďte první!