Filmové premiéry: Klára Issová jako zoufalá žena a smrtící hra na palubě vlaku
zdroj: Bioscop

Filmové premiéry: Klára Issová jako zoufalá žena a smrtící hra na palubě vlaku

17. 1. 2018 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Klára Issová jako zoufalá žena, billboardy s kontroverzními vzkazy pro šéfa policie, strhující pátrání v pixarovském animáku, smrtící hra na palubě vlaku a sugestivní obraz života v sebeklamu. Třetí týden roku nám přináší pětici premiérových novinek.

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje i její touhu najít pravou lásku.

Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí ale pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v prodejně s dámským prádlem, kde obslouží přes tři tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si alespoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka… Anebo když zjistí, že ten kluk, který jí poprvé viděl nahou, není zas takový kretén… Anebo když pochopí, že její syn už není dítě… Anebo... Těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát!

zdroj: Bioscop

Tři billboardy kousek za Ebbingem
Mildred Haynes zavraždili dceru Angelu. Vyšetřování vraždy se neúspěšně táhne a Mildred se rozhodne jednat. Před vjezd do města, kde žije, umístí tři billboardy s velmi kontroverzními vzkazy určenými pro Williama Willoughbyho, šéfa místní policie. Drama plné černého humoru od Oscarového režiséra Martina McDonagha (V Bruggách).

zdroj: Cinemart

Coco
Navzdory prazvláštnímu rodinnému zákazu muziky se Miguel touží stát uznávaným hudebníkem jako je jeho idol, Ernesto de la Cruz. V touze dokázat svůj talent se Miguel souhrou neuvěřitelných okolností ocitne v překrásné a barevné Říši mrtvých. Tam potká okouzlujícího šejdíře Hectora a společně se vypraví na strhující cestu odhalit skutečný příběh Miguelovy rodiny.

zdroj: DISNEY & Pixar

Cizinec ve vlaku
Postava, kterou Liam Neeson hraje v Cizincovi ve vlaku, žije spokojený a ten úplně nejobyčejnější život. Prodává pojištění, s rodinou žije za městem a do práce a zpátky dojíždí pravidelným vlakem. Každý den, už deset let, co odešel od policie. Dnešní den se moc nepovedl a stejně jako vždycky nastupuje do vlaku a těší se domů. Zdraví známé průvodčí i známé tváře. Tahle cesta ale bude úplně jiná a postava Liama Neesona si během ní sáhne na samotné dno psychických i fyzických sil. Zaplete se totiž do zvláštní a smrtící hry. Musí ve vlaku najít někoho, kdo tam nepatří. Když neuspěje, přijde o rodinu, pokud uspěje, dostane odměnu. Odmítnutí se nebere jako odpověď. Vlak uhání, tajemný vládce hry sleduje každý jeho krok a vzdálenost do cílové stanice se krátí. Než zastaví, šílená situace ve vlaku se promění v horečnaté pátrání, rvačky a střelbu. Je to hra nebo promyšlený zločin? Kdo je tajemný cizinec ve vlaku a proč ho má najít?

zdroj: Bontonfilm

Nemilovaní
Žeňa a Boris procházejí bolestným rozvodem. Pohromadě je drží už jen poslední starost, prodej bytu, jinak si oba zařídili nový život po svém. Žeňa si našla staršího bohatého muže, Boris čeká dítě s kolegyní z práce. Jejich dvanáctiletý syn Aljoša je spíš přítěží. Nestojí o něj ani jeden, jako by jim připomínal vlastní selhání. Neprojevují mu náklonnost, zdá se, že toho nejsou ani schopni. Všechno se změní ve chvíli, kdy Aljoša zmizí. Náhlý pocit prázdnoty dožene oba rodiče k pátrání nejen po vlastním synovi, ale i po kořenech vlastního emocionálního chladu.

zdroj: Film Europe

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Tři billboardy kousek za Ebbingem
Kam zajít na Coco
Kam zajít na Cizinec ve vlaku
Kam zajít na Nemilovaní
Kam zajít na Zoufalé ženy dělají zoufalé věci

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Tři billboardy kousek za Ebbingem
Fanklub Coco
Fanklub Cizinec ve vlaku
Fanklub Nemilovaní
Fanklub Zoufalé ženy dělají zoufalé věci

Zatím bez komentáře, buďte první!