Filmové premiéry: Jedinečný speciál partičky Na stojáka a dvojice oblíbených kutilů
zdroj: Bontonfilm

Filmové premiéry: Jedinečný speciál partičky Na stojáka a dvojice oblíbených kutilů

19. 11. 2018 – 10:17 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Partička komiků Na stojáka v jedinečném speciálu, příběh o základních vztazích a emocích, které potkávají každého, infiltrátor do soukromí obyvatel jednoho městečka, zimní radovánky oblíbených kutilů, návrat Silvestera Stalloneho v roli Rockyho Balboi, budoucnost světového pořádku ležící v hlubinách ledového oceánu, dokument o pražském cirkusovém souboru La Putyka a reportérka Jana Andert v Mosulu okupovaném bojovníky Islámského státu. Tento týden přináší 8 filmových premiér.

Na stojáka v kině
Nejzábavnější podzimní nabídka kin proběhne Na stojáka a v úplně novém exklusivním formátu 17D. 17 debilů a mikrofon. Parta komiků Na stojáka připravila jeden jediný a nikdy neopakovaný speciální a úplně nejvíc unikátní večer nabitý humorem, natočila ho a teď ho uvádí na velkých plátnech do kin jako „Na stojáka v kině“. Vtipy, které jste ještě neslyšeli, fóry připravené speciálně pro tuto příležitost, témata, která čekala na správný moment, pohotovost komiků s rychlostí blesku a doslova na milimetr přesné a dokonale časované pointy.

Nejdříve vtipkovali v hospodě mezi kamarády, pak dobyli večírky a oslavy, zkusili pobavit sousedy v garáži, natočit něco na internet, pokusili se rozesmát lidi v baru, pak lidi v divadelních sálech a ve větších barech. Měli úspěch, začali prodávat lístky, byli v televizi, na YouTube miliony zhlédnutí. Stali se slavnými, ale něco tomu pořád chybělo . . . kino. Všechno jakoby směřovalo právě sem. Ke chvíli, kdy bude Na stojáka v kinech.

Proč? Protože vůbec první formát standup comedy v Česku známý pod hlavičkou Na stojáka slaví 15 let od prvního smíchu diváků. Kdo jiný by měl jako první přinést stand-up do kin? Správně, ti nejznámější, nejstarší, největší a nejvtipnější standup komedianti v Čechách.

zdroj: Bontonfilm

Chvilky
Anežka (Jenovéfa Boková) je mladá žena, která si přeje, aby vztah s její rodinou i partnery byl dobrý a klidný, a to i za tu cenu, že ona sama ustoupí a bude se vyhýbat případným nedorozuměním, sporům. Neuvědomuje si ale, že onen pomyslný klid je jen klidem před bouří, která musí dříve či později přijít. Film Chvilky vypráví příběh o základních situacích, vztazích a emocích, které potkávají každého člověka, jsou mu důvěrně blízké a známé. Vyprávějí o lásce, bolesti, oddanosti, ale také o naději, že člověk dokáže svá zranění přeměnit v sílu.

zdroj: Cinemart

Mladí zabijáci
Lily je úplně obyčejná středoškolačka, která spíš než v realitě žije na mobilu, kde „postuje, lajkuje, šéruje a selfíčkuje“, ostatně jako většina jejích vrstevníků. Když však do digitálních životů většiny obyvatel města pronikne neznámý hacker, který začne zveřejňovat zejména to, co mělo zůstat skryto, začnou se dít věci. Absolutní panika v městečku se záhy promění v peklo a Lily si dříve či později musí položit otázku, zda se vůbec dožije příštího rána. Vše totiž naznačuje, že tím neznámým infiltrátorem do lidských soukromí je právě ona.

zdroj: Cinemart

Pat a Mat: Zimní radovánky
Blíží se zima a naši známí kutilové to nemohou nechat jen tak. Navíc když je „zaskočí“ sněhová nadílka, která se jim snesla na zahradu. Jaký nový stroj na sníh naši dva kutilové vymyslí? Po dovádění na sněhu přijde vhod horká sauna, tak proč by si ji rovnou nepostavili. Jak si poradí s vánoční výzdobou a jaké dárky si kutilové nadělí pod vánočním stromečkem? A co teprve až si vyrobí Betlém a oslaví Silvestra.

zdroj: Bioscop

Creed II
Adonis Creed (Michael B. Jordan) bojuje se životem i sám se sebou. Snaží se ze všech sil, aby se věnoval svým nejbližším a zároveň nezanedbával přípravu na důležitý souboj v ringu. Čeká ho silný soupeř, jehož jméno se navíc spojuje s dávným neštěstím v jeho rodině, a blížící se zápas bude proto nejen náročný, ale i velmi osobní. Spolu s Rockym (Sylvester Stallone) po svém boku se Adonis pokusí naplnit dávný odkaz a získat odpověď na otázku, za co se vyplatí bojovat. Creed II je filmem o návratu, který oživí vzpomínky a znovu připomene, co dělá šampióna šampiónem. Poselství zní jasně - nezáleží na tom, jak daleko ve svém životě dojdeš, tvá minulost a tvá rodina bude vždy s tebou.

zdroj: Forum Film CZ & SK

Útok z hlubin
Americká armáda zachraňuje ruského prezidenta? Extrémní situace vyžaduje extrémní přístup i řešení. Budoucnost světového pořádku leží v hlubinách ledového oceánu, kam zrovna míří speciální útočná ponorka, aby chladné vody ovládla. Ale není sama. V akčním thrilleru Útok z hlubin hraje Gerard Butler, Gary Oldman nebo Michael Nyqvist.

Ledové vody severního oceánu jsou místem, kde studená válka mezi západem a Ruskem nikdy neskončila. Mimo dosah lidských očí tu probíhají nebezpečné hry, provokace a dokazování síly. Nejmodernější nukleární ponorky na obou stranách mají nepřítele odstrašit od útoku, jež by měl za následek stejně strašlivou odvetu.

Hry ale skončily! Ruská ponorka pod hladinou pošle bez varování svého soka na dno. Nad hladinou pak zmizí ruský prezident a velení nad armádou i nukleárním arzenálem se ujímá nebezpečný generál s touhou svoji mocnou armádu konečně použít. Válka už není jen hrozba, válka pomalu začíná. Zatímco na souši uprostřed nepřátelského území má americké komando za úkol zajistit a zachránit ruského prezidenta, pod hladinou je povolána do akce speciální útočná ponorka s Gerardem Butlerem v roli jejího kapitána. Musí využít své letité zkušenosti podmořských her na kočku a myš a dostat se až do týla nepřátelských vod. V případě nutnosti útočit. Při své misi v hlubinách najde nečekané protivníky i spojence.

zdroj: Bontonfilm

Cirkus Rwanda
Výrazný dokument o jedinečné spolupráci a přátelství pražského cirkusového souboru La Putyka a afrických akrobatů ze Rwandy. Co vznikne, když jedno představení začnou připravovat dva rozdílné světy?

Nejprve se bál jet. Že s ním spadne letadlo, umře na malárii nebo ho zastřelí. Principál pražského ansámblu Cirk La Putyka Rosťa Novák se ale nakonec vydal do Rwandy navázat spolupráci s tamními akrobaty. Ty vede Eliseé, jenž jako dítě přežil rwandskou genocidu a nyní skupinu složenou z osiřelých dětí. Dva soubory začnou ve Rwandě i v Praze zkoušet, aby vytvořily opravdový cirkus pro 21. století, jenž propojí naprosto odlišná prostředí.

zdroj: Aerofilms

V Mosulu
Blízkovýchodní reportérka a dokumentaristka Jana Andert se na podzim roku 2017 vydala do Mosulu okupovaného bojovníky Islámského státu. Na vlastní pěst, bez podpory zahraničních médií, pro které obvykle pracuje. S elitní jednotkou irácké armády Golden Division osm měsíců riskovala život v prvních liniích bitvy. Za tu dobu uvykla střelbě a výbuchům raket, zažila exploze sebevražedných atentátníků i aut napěchovaných výbušninami a byla po boku rodinám truchlícím za své zemřelé, ať už to byli muži, ženy, či děti. Šoková terapie reportáží z válečné fronty. Nebojácné svědectví o městu v ruinách, které jedna z největších katastrof dnešní doby obrala o duši.

zdroj: Pilot film

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Na stojáka v kině
Kam zajít na Chvilky
Kam zajít na Mladí zabijáci
Kam zajít na Pat a Mat: Zimní radovánky
Kam zajít na Creed II
Kam zajít na Útok z hlubin
Kam zajít na Cirkus Rwanda
Kam zajít na V Mosulu

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Na stojáka v kině
Fanklub Chvilky
Fanklub Mladí zabijáci
Fanklub Pat a Mat: Zimní radovánky
Fanklub Creed II
Fanklub Útok z hlubin
Fanklub Cirkus Rwanda
Fanklub V Mosulu

Zatím bez komentáře, buďte první!