Filmové premiéry: Fenomén herního světa a děsivé vyšetřování
zdroj: Cinemart

Filmové premiéry: Fenomén herního světa a děsivé vyšetřování

8. 6. 2016 – 9:45 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Děsivé vyšetřování paranormálních jevů, dlouho očekávaný fenomén herního světa, narušení poklidné dovolené, hledání nejlepšího výkřiku v historii filmu, epická vizuální báseň jednoho z největších žijících filmařů a vzpomínkový výlet s přáteli. V tomto týdnu nás čeká 6 filmových premiér, které se na plátnech českých kin objeví 9. června.

V zajetí démonů 2
Režisér James Wan natočil nový thriller o nadpřirozených jevech inspirovaný dalším skutečným případem ze spisů renomovaných démonologů Eda a Lorraine Warrenových. Držitelka nominace na Oscara Vera Farmiga a Patrick Wilson si ve filmu zopakovali role Lorraine a Eda Warrenových, kteří za jedním z nejděsivějších vyšetřování paranormálních jevů cestují do severního Londýna, aby pomohli svobodné matce, která sama vychovává čtyři děti v domě zamořeném zlovolnými duchy.

zdroj: Vertical Entertainment

Warcraft: První střet
Království Azeroth a říše Draneor se od sebe nemohou lišit víc. Azeroth je vzkvétající říše lidí, v níž moudře panuje král Llane (Dominic Cooper). Jeho vojsko vedené rytířem Lotharem (Travis Fimmel) a společenství mocných kouzelníků v čele s mágem Medivhem (Ben Foster) důsledně chrání mírumilovnou civilizaci. V Draenoru představuje život permanentní boj mezi znepřátelenými rasami Orků, jež spojí až neporazitelný nepřítel, nákaza, která v jejich zemi postupně ničí vše živé. Jejich vůdce Gul´dan vytvoří s pomocí temné magie portál, kterým můžou Orkové proniknout do jiného světa a ten si osídlit. Shodou okolností se jejich cílem stane právě Azeroth, jehož obyvatelé jsou ochotní bránit svou zemi do posledního muže, ostatně nic jiného jim ani nezbývá. Zdá se, že ničivý střet civilizací nelze zastavit, ti, kdo hledají náhradní řešení, přesto existují.

zdroj: Cinemart

Oslněni sluncem
Slavná rocková hvězda Marianne (Tilda Swinton) tráví poklidnou dovolenou na slunečném ostrově v Itálii se svým partnerem Paulem (Matthias Schoenaerts). Idyla je narušena nečekaným příjezdem jejího starého přítele Harryho (Ralph Fiennes) a jeho okouzlující dcery Penelope (Dakota Johnson). Radost z příjemného setkání se pomalu mění v atmosféru plnou skrytých vášní, nedůvěry, podezírání a žárlivosti…

zdroj: Bioscop

Realita
Nesmělému filmaři Jasonovi (Alain Chabat) se může splnit sen. Bohatý producent Bob Marshall souhlasí, že zafinancuje jeho hororový film. S jedinou podmínkou: Jason má 48 hodin na to, aby objevil nejlepší výkřik v historii filmu. Jeho hledání se však postupně mění v noční můru... Osobitý režisér Quentin Dupieux naplnil Realitu absurdním humorem, snovými pasážemi i hudbou Philipa Glasse.

zdroj: Aerofilms

Assassin
Filmová báseň jednoho z největších filmařů současnosti zasazená do Číny 9. století je vizuálně omračujícím vyprávěním s prvky žánru wuxia (čínského ekvivalentu středověkého rytířského eposu s prvky fantasy). Jeho hrdinkou je profesionální vražedkyně Nie Yinniang, která poté, co selže ve svém úkolu, dostává od své paní rozkaz vrátit se do svého rodného kraje a zabít muže, jemuž byla kdysi přislíbena ―svého bratrance, který dnes velí největší vojenské oblasti v severní Číně.

zdroj: Film Europe

Musíme se sejít
V hospodě u piva se setkají čtyři dobří přátelé z mládí - Karel (Karel Hynek), Filip (Dominik Heřman Lev), Pupík (Arnošt Frauenberg) a Caprio (Radek Petráš). Během tohoto setkání se jim neustále vracejí vzpomínky na legendární kemp Bambus, do kterého za mlada pravidelně jezdívali a ve kterém prožili ta nejlepší léta. Z čiré nostalgie se rozhodnou, že kemp navštíví znovu - tentokrát ale na kolech! Jelikož Karel právě odešel z armády, Filip ukončil pracovní poměr na ženské klinice coby doktor a Caprio je herec na volné noze, tak mají času dostatek. Pupík si vezme v práci volno a může se vyrazit! Na poslední chvíli však Karel dostane na starost svého dospívajícího syna Juru (Roman Kamiš), který stejně jako jeho otec není ani trochu rád, že by spolu měli strávit několik dní. Všechno je však již naplánováno, a tak v duchu Karlova vojenského hesla "Jen my, instinkt a příroda" vyráží pětice směr kemp Bambus.

zdroj: CrazyDay

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na V zajetí démonů 2?
Kam zajít na Warcraft: První střet? Ve vybraných kinech také ve 3D
Kam zajít na Oslněni sluncem?
Kam zajít na Realita?
Kam zajít na Assassin?
Kam zajít na Musíme se sejít?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub V zajetí démonů 2
Fanklub Warcraft: První střet
Fanklub Oslněni sluncem
Fanklub Realita
Fanklub Assassin
Fanklub Musíme se sejít

Zatím bez komentáře, buďte první!