Filmové premiéry: Dvouhlavý dráček Čmoudík a neúspěšný agent
zdroj: Bohemia MP

Filmové premiéry: Dvouhlavý dráček Čmoudík a neúspěšný agent

22. 10. 2018 – 12:27 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Napínavý příběh dvouhlavého dráčka Čmoudíka, film o lásce, basketu a naději, Rowan Atkinson jako ne příliš úspěšný agent, pomsta s nečekaným výsledkem, pátrání po zmizelé přítelkyni jedné blogerky a příběh nejslavnější operní pěvkyně všech dob. Tento týden přináší šest filmových premiér.

Když draka bolí hlava
Barborka s Tomíkem tráví prázdniny u babičky a dědy v kovárně pod Dračí skálou, kde ze všech sil pracuje i netradiční pomocník dvouhlavý dráček Čmoudík. Jednou, když se děti chystají přespat v jeskyni společně s dráčkem, objeví na zdi jeskyně starou mapu a Čmoudík, jehož jedna hlava mluví česky a druhá slovensky, začíná vyprávět napínavý příběh o vzniku království Draka, velké lásce princezny Adélky a prince Janka, o letité kletbě a strašlivém Drakovi, o zlém skřítkovi Blivajzovi, ale i o tajemství Pomněnkové louky, ztraceném dračím vejci a párku klokanů. Zajímá Vás, kdy draci tančí hip hop, jak se slaví vánoce v dračí jeskyni, jakou kouzelnou moc má sto let nemytý dračí zub a hlavně proč draka bolí hlava?

zdroj: Bohemia Motion Pictures

Zlatý podraz
Film začíná v roce 1938. Hlavní linii snímku tvoří osudová láska mladého právníka a sportovce Franty (Filip Březina) k tanečnici Michelle (Patricia Volny), s kterou se seznámí na poválečném Mistrovství Evropy v basketbalu v Ženěvě. Michell je osudem pronásledovaná dívka, která prchla z vlasti před Stalinem i Hitlerem. Jejich příběh, který kromě politiky ovlivní i dva protikladní jedinci trenér Valenta (Stanislav Majer) a funkcionář Hrabal (Ondřej Malý), vrcholí v roce 1951, kdy Evropu už na mnoho let rozdělila železná opona.

zdroj: Falcon

Johnny English znovu zasahuje
Johnny English znovu zasahuje je třetím dílem komediální série v hlavní roli s Rowanem Atkinsonem, který se i tentokrát stává agentem, jemuž se prostě nedaří. Příběh odstartuje kybernetický útok, který odhalí identitu všech tajných britských agentů. Jedinou dosud neodhalenou nadějí zůstává Johnny English, kterého bude ovšem nutné nejprve povolat ze zaslouženého odpočinku. S vervou sobě vlastní se vrhá do mise, na jejímž konci má být odhalení a zatčení hackera, který tuhle bezpečnostní kalamitu způsobil. Aby ovšem Johnny English uspěl, bude muset odhodit své analogové metody práce a snažit se pochopit digitální svět.

 

zdroj: Cinemart

Dogman
Na periferii mezi metropolí a divočinou, kde platí jen zákon nejsilnějšího, žije Marcello (Marcello Fonte), malý a jemný muž. Marcello dělí svůj čas na práci v skromném salónu pro psy, láskyplnou péči o dceru Alidu (Alida Baldari Calabria) a na nejednoznačný, ponižující vztah se Simoncinou (Edoardo Pesce), bývalým surovým boxerem, který terorizuje celé okolí. Ve snaze vrátit svému životu důstojnost Marcello naplánuje pomstu a dočká se nečekaného výsledku.

zdroj: Cinemart

Nebezpečná laskavost
Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean. Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig.

zdroj: Vertical Entertainment

Já, Maria Callas
Poprvé, 40 let po své smrti, vypráví nejslavnější operní pěvkyně všech dob svůj příběh – a to vlastními slovy. Tento barevný film je složen z dosud neznámých archivních záběrů, nezveřejněných fotografií, osobní korespondence a nahrávek, vzácných zákulisních scén.

zdroj: YouTube.com

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Když draka bolí hlava?
Kam zajít na Zlatý podraz?
Kam zajít na Johnny English znovu zasahuje?
Kam zajít na Dogman?
Kam zajít na Nebezpečná laskavost?
Kam zajít na Já, Maria Callas?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Když draka bolí hlava
Fanklub Zlatý podraz
Fanklub Johnny English znovu zasahuje
Fanklub Dogman
Fanklub Nebezpečná laskavost
Fanklub Já, Maria Callas

Zatím bez komentáře, buďte první!