Filmové premiéry: Čertovská pohádka Zdeňka Trošky a návrat do domu hrůzy
zdroj: Cinemart

Filmové premiéry: Čertovská pohádka Zdeňka Trošky a návrat do domu hrůzy

3. 1. 2018 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvojice čertů shánějící hříšnou duši, dramatický příběh vášně, násilí a zrady, příběh lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren, návrat do domu hrůzy, a snaha učinit spravedlnosti zadost. První týden tohoto roku přináší 5 filmových premiér.

Čertoviny
Stalo je jednou, že se v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože si k práci neuměli šikovně zajít, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. Toho zmatku využili dva mladí čerti, kteří schválně ještě víc při uklízení překáželi. A pak se to stalo. Jeden zakopl, padl na druhého a oba povalili kotel s hříšnou duší. Toho využila hříšná duše. Rozběhla se k otevřené bráně, kterou zrovna staří čerti větrali a než se kdo nadál, byla pryč. Bylo zle. Luciper se rozhodl pro trest – čerti musí jít na svět a každý přivést do pekla jednu hříšnou duši. Pak jim bude odpuštěno.

zdroj: Cinemart

Kolo zázraků
V 50. letech 20. století je v zábavním parku na Coney Islandu velmi rušno. Ginny (Kate Winslet) je nešťastná bývalá herečka, která nyní pracuje jako servírka. Její manžel Humpty (Jim Belushi) se rád napije, pak bývá hrubý a před manželkou často dává přednost rybaření. Nedávno se k nim nastěhovala Humptyho dcera z prvního manželství, Carolina (Juno Temple), která má sice s otcem problematický vztah, ale zároveň se potřebuje ukrýt před gangstery i FBI.

Když Ginny potká na pláži pohledného mladého plavčíka Mickeyho (Justin Timberlake), velmi rychle podlehne jeho kouzlu a zamiluje se. V jejich milostné romanci nachází záchranu od všech chyb a zklamání z vlastního života. Stejně tak přítomnost znovunalezené dcery Caroliny má blahodárný vliv na Humptyho chování a on znovu zažívá radost. Ale Ginniny a Humptyho opojné naděje na lepší život se začínají hroutit, když se Carolina poprvé setká s Mickeym.

zdroj: Bioscop

Velká hra
Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie.

zdroj: Freeman Ent.

Insidious: Poslední klíč
Čtvrtá část kultovní série Insidious: Poslední klíč odhalí záhadnou minulost vyhledávané parapsycholožky Elise. Ta v mládí žila v malém městě v Novém Mexiku, její domov však byl zároveň domovem temných sil, a tak netrvalo dlouho a její život se obrátil naruby. Nyní ji nejnovější klient přivádí zpět do domu hrůzy a Elise se musí vyrovnat s vlastní děsivou minulostí.

zdroj: Cinemart

Odnikud
Život Katji se otřese v základech, když při bombovém útoku přichází o syna a manžela. Následný soudní proces navíc neskončí podle Katjiných očekávání. Rodina a přátelé se jí snaží být v těžkých chvílích oporou, ale Katja nemůže jít dál, dokud neučiní spravedlnosti zadost. V hlavní roli thrilleru Fatiha Akina o pomstě a spravedlnosti exceluje Diane Kruger.

zdroj: Aerofilms

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Čertoviny
Kam zajít na Kolo zázraků
Kam zajít na Insidious: Poslední klíč
Kam zajít na Velká hra
Kam zajít na Odnikud

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Čertoviny
Fanklub Kolo zázraků
Fanklub Insidious: Poslední klíč
Fanklub Velká hra
Fanklub Odnikud

Zatím bez komentáře, buďte první!