Filmové premiéry: beach volejbalové parťačky a nová mise Angry Birds
zdroj: Cinemart

Filmové premiéry: beach volejbalové parťačky a nová mise Angry Birds

29. 8. 2019 – 9:09 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Láska pod volejbalovou sítí, supertým bývalých nepřátel na záchranné misi a únos majitele polorozpadlé fabriky před bankrotem. Tento týden přináší trojici filmových premiér.

Přes prsty
Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologocké hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí Jíra (Jiří Langmajer).

zdroj: Cinemart

Angry Birds ve filmu 2
Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů.

zdroj: Falcon

Fabrika
Na předměstí ruského maloměsta stojí polorozpadlá fabrika. Mnozí zaměstnanci v ní začali pracovat ještě před tím, než původně státní podnik prošel kapitalistickou privatizací. Když místní oligarcha a majitel továrny Kalugin (Andrej Smoljakov) oznámí bankrot, skupina dělníků, kteří už několik měsíců nedostali výplatu, se rozhodne Kalugina unést a požadovat výkupné. Pod vedením záhadného Alexeje (Denis Švedov), jehož motivy jsou více než nejasné, se celá akce brzy vymkne kontrole. Kaluginova soukromá ochranka a policejní útvar rychlého nasazení obklíčí budovu. Dělníci jsou v pasti, hodiny tikají a spojenectví se začínají rozpadat...

zdroj: Film Europe

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Přes prsty?
Kam zajít na Angry Birds ve filmu 2?
Kam zajít na Fabrika?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Přes prsty
Fanklub Angry Birds ve filmu 2
Fanklub Fabrika

Zatím bez komentáře, buďte první!