Filmové premiéry: Aladin napumpovaný akcí a příběh masového vraha Teda Bundyho
zdroj: Falcon

Filmové premiéry: Aladin napumpovaný akcí a příběh masového vraha Teda Bundyho

22. 5. 2019 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nová verze klasického příběhu o pouličním zlodějíčkovi, krvavý koníček masového vraha Teda Bundyho, pravděpodobně první superhrdinský horor, koloběh problémů, který nemá konce a tvůrčí prázdnota filmového režiséra v podání Antonia Banderase. Tento týden přináší 5 filmových premiér.

Aladin
Aladin je vzrušující příběh o okouzlujícím pouličním zlodějíčkovi Aladinovi, kurážné a cílevědomé princezně Jasmíně a džinovi, který je dost možná klíčem k jejich budoucnosti. Film režíruje Guy Ritchie, který do pohádkového přístavního města Agrabahu vnese svižnou a strhující akci. Na scénáři podle klasického animovaného filmu studia Disney se kromě režiséra Richieho podílel i John August.

Ve snímku Aladin září Will Smith jako bombastický džin, Mena Massoud jako okouzlující zlodějíček Aladin, Noami Scott jako krásná a cílevědomá princezna Jasmína, Marwan Kenzari jako mocný černokněžník Jafar, Navid Negahban jako starostlivý sultán, Nasim Pedrad jako nejlepší kamarádka a spojenkyně princezny Jasmíny Dalia, Billy Magnussen jako krásný, leč arogantní nápadník princ Anders, a Numan Acar jako Hakim, Jafarův pobočník a kapitán palácové stráže.

zdroj: Falcon

Zlo s lidskou tváří
Příběh Teda Bundyho je strašlivý a v mnoha ohledech fascinující i dnes, čtyřicet let poté, co Amerika seděla přilepená k obrazovkám a sledovala soudní proces s ním. Bundy spáchal minimálně třicet vražd mladých žen, všechny omráčil, brutálně uškrtil a znásilnil, často posmrtně. Jeho krvavý koníček budil hrůzu, přesto se během procesu i po něm stal miláčkem mnoha žen a dívek. Nebyl to žádný odporný podivín a hnusný vrah, Ted Bundy byl okouzlující, vzdělaný a inteligentní krasavec. Díky svému šarmu se vždy snadno seznámil a odvedl svou oběť bez problémů z veřejného baru někam pryč, kde mohli být sami. Dvakrát utekl z vězení, jakoukoliv vinu přes deset let popíral a věřil, že svým odzbrojujícím úsměvem a osobním kouzlem si vedle zástupu zamilovaných žen nakonec nakloní i porotu.

zdroj: Bontonfilm

Syn temnoty
Co kdyby nadané dítě z jiného světa ztroskotalo na Zemi, ale místo aby se pro lidstvo stalo hrdinou, začalo by se projevovat velmi zlověstně? V Synovi temnoty přináší vizionářský tvůrce Strážců galaxie a The Belko Experiment děsivý zvrat a nový radikální žánr: superhrdinský horor.

zdroj: Falcon

Jednou nohou v base
Mladý právník Antonio sní o tom, že se stane společníkem ve vychycené firmě svého profesora Salvatoreho. Avšak ten je známým egoistou a tyranem, a tak se Antonio postupně stává jeho asistentem, osobním řidičem, ale i kuchařem. Když konečně dostane vytouženou nabídku stát se společníkem, má to jeden háček – musí se oženit s Isabelou, argentinskou milenkou svého mentora Salvatoreho, aby mohla získat italské občanství. Je to přeci „jen” další z laskavostí, a tak dobromyslný Antonio na tuto podmínku přistoupí… a ocitá se v koloběhu problémů, který nemá konce.

zdroj: Falcon

Bolest a sláva
Antonio Banderas v roli filmového režiséra, který už není schopen tvořit. Příčinu tvůrčí prázdnoty musí hledat ve svém životě. Ve vzpomínkách se vrací se do dětství, ke své první dospělé lásce i k bolesti z jejího rozpadu.

zdroj: 20th Century Fox

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Aladin? Ve vybraných kinech také ve 3D.
Kam zajít na Zlo s lidskou tváří
Kam zajít na Syn temnoty
Kam zajít na Jednou nohou v base
Kam zajít na Bolest a sláva

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Aladin
Fanklub Zlo s lidskou tváří
Fanklub Syn temnoty
Fanklub Jednou nohou v base
Fanklub Bolest a sláva

Zatím bez komentáře, buďte první!