Festival Votvírák: Legendy mají číslo 10
zdroj: tisková zpráva

Festival Votvírák: Legendy mají číslo 10

7. 6. 2016 – 14:23 | Magazín | Inzerce

Číslo 10 na fotbalovém dresu vždy patřilo legendám: Pelé, Eusébio, Maradona, Platini, Gullit, Ronaldinho a mnoha dalším. I dnes oblékají dres s desítkou jen ti nejlepší: Messi, Rooney, Neymar, Ibrahimović... Staří Řekové dokonce považovali číslo 10 za vrchol a symbol dosažení dokonalosti.

I festival Votvírák, který tradičně otevírá festivalovou sezónu, se za 10 let své existence stal legendou. Každoročně nechybí v rozpisech mnoha předních českých a slovenských kapel. Slavit se bude symbolicky od 10. června na tradičním místě, kterým je letište v Milovicích u Prahy.

Multižánrovost hudebního svátku podtrhuje 6 krát 10 produkcí, mezi nimiž nechybí  Kryštof, Chinaski, Richard Müller, Mandrage, Mig 21, Wohnout, Sto zvířat, Vypsaná fixa, Zoči Voči, Visací zámek, UDG, -123 min., Rybičky 48, O5&Radeček, Arakain, Horkýže Slíže, Dymytry, Harlej, Törr, H16, Marpo & Troublegang, Moja Reč, Prago Union, Smack, Strapo, Paullie Garand & Kenny Rough, Indy&Wich+ LA4, Boyband /If, Rest & MC Gey a řada dalších.

votvirak_2015_24 zdroj: tisková zpráva

Vytrvalce čekají noční prodloužené hned na několika barech, non stop zóna s kvalitní hudební produkcí a samozřejmě pořádný ohňostroj.

Festival Votvírák každoročně navštíví kolem osmdesáti tisíc lidí. Barvou letošního ročníku a výjimečné hudební oslavy je žlutá. Pravidelní návštěvníci hudebního festivalu, kteří jsou i podle slov organizátorů největšími legendami festivalu, jsou na sociálních sítích vyzýváni obléci se do žluté, aby společně pomohli rozzářit festival v barvě slunce. Kdo již na Votvíráku byl, měl by ukázat, že není žádný zelenáč.

Vstupenky na festival Votvírák, který proběhne ve dnech 10.-12. června v Milovicích jsou k dispozici na stránkách www.votvirak.cz a v sítích Ticketpro a Ticketstream.

Více na www.votvirak.cz