Fešák Adam Levine z Maroon 5 představil svůj vlastní parfém
zdroj: Profimedia

Fešák Adam Levine z Maroon 5 představil svůj vlastní parfém

7. 2. 2013 – 13:47 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvák představil svůj nový parfém včera v Los Angeles na akci kosmetické značky Macy´s, která ho bude nabízet ve svém sortimentu.

Třiatřicetiletý Levine pracoval s týmem expertů na své vůni celý rok a teprve včera ji představil veřejnosti. Vůně nese zpěvákovo jméno a bude se prodávat v černém provedení pro muže a v bílém pro ženy.

"Nechtěl jsem být jen další známá osobnost, která má svůj parfém. Chtěl jsem vytvořit něco, čemu sám věřím a líbí se mi to. Ta vůně je něco lehce pochopitelného a inteligentního. Mám rád základní jednoduché vůně, nic co připomíná převoněný obchoďák. Vyzařuje z toho intimita, která je jen blízko vás a necítí vás lidé na míle daleko," vysvětlil Levine.

Parfume Levine zdroj: Profimedia

Zpěvák také vystoupí tuto neděli na předávání hudebních cen Grammy a bude zdobit březnovou obálku časopisu Men´s Health, pro který poskytl rozhovor. Svěřil se v něm o své lásce k józe a jak mu pomáhá překonat stresové situace, nebo když se necítí zrovna ve své kůži. "Nedokážu vydržet na jednom místě a musím neustále něco dělat. To až jóga mě naučila, jak se soustředit a lépe se rozhodovat. Cvičení mě naučilo uspořádat si to v sobě a věřit si. Rutinní cvičení jógy mi pomáhají vyhrát nad stresem a být lepším," přiznal se Levine.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku