Felicity Huffman: 'Měla jsem hrozný strach z manželství'
zdroj: tisková zpráva

Felicity Huffman: 'Měla jsem hrozný strach z manželství'

25. 2. 2015 – 15:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Lidé se bojí různých věcí. Dvaapadesátiletá americká herečka měla panickou hrůzu z manželství…

"Tolik jsem se bála, že jsem se málem nikdy nevdala. Byla doba, kdy jsem si říkala, že bych raději skočila pod autobus," prozradila Felicity v rozhovoru pro Tribune News Service.

 "Muži jsou na tom po svatbě líp než ženy. Další věc je, že první manželství se rozpadne v 60% případů a druhé v 80%," podotkla.

Nakonec ale všechno dobře dopadlo – Felicity svůj strach překonala a vzala si herce a spisovatele Williama H. Macyho. Dlužno dodat, že Macy musel projevit velkou dávku odhodlání a trpělivosti…

"Během těch let, co jsme spolu chodili, mě požádal o ruku několikrát… Na čtyři nebo pět let jsme se rozešli, a když se pak zase zeptal, už jsem věděla, že nemohu říct ne. Musela jsem na sobě hodně zapracovat, abych se k tomu dokázala přimět… a spoustu dalšího úsilí mě stálo naučit se někomu důvěřovat… Ale vyplatilo se to – úplně jsem rozkvetla," zavzpomínala Huffman.

Hvězda seriálu Zoufalé manželky rovněž přiznala, že láska ji pomohla překonat období, kdy trpěla silnými depresemi. "To jsem ještě byla svobodná… Byly to tři velmi, velmi temné roky. Šlo o ten druh deprese, kdy si přejete jen zemřít. Změnilo mě to – myslím, že k lepšímu," uvedla.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku