Farna zavzpomínala na bouračku, po které přišla o řidičák: 'Označovali mě za opilou idiotku'
zdroj: Profimedia

Farna zavzpomínala na bouračku, po které přišla o řidičák: 'Označovali mě za opilou idiotku'

23. 8. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaadvacetiletá zpěvačka měla nedlouho po maturitě těžkou autonehodu, ve které kromě únavy sehrál roli i alkohol. Podle svých vlastních slov se z ní poučila a dnes už řídí opatrně.

Ewa Farna přiznala, že tato událost pro ni představovala opravdu náročnou zkoušku – především kvůli způsobu, jakým o ní informoval bulvár.

"Bylo mi osmnáct, takže člověk je formálně dospělý a k tomu přišla facka z médií: 'Už to není ta dívenka, je to opilá idiotka.' Najednou to začalo být hodně vyostřené…" svěřila týdeníku 5plus2.

 Nejtěžší prý ale bylo to, co se odehrávala uvnitř ní.

"Hodně mě to postavilo na nohy. Řekla jsem si: 'Aha, takhle to teď v životě budu mít. Za každou chybu budu od veřejnosti dostávat ránu. Budou na mě kladeny nároky, ať už se týkají mého vzhledu nebo chování.'"

Farna nicméně odmítla, že by se v té době považovala za celebritu, která si může dovolit cokoliv. "Vždycky jsem se chovala tak, jak jsem to cítila já a ne podle toho, jak mě vnímají jiní," konstatovala a dodala, že něco takového by už nikdy neudělala.

"Když dnes jedu domů za rodiči a vím, že mě čekají čtyři a půl hodiny za volantem, tak zastavím klidně i v Jihlavě a dám si dvacetiminutový spánek. Takže ano, stal se ze mě opatrný řidič, ale zase také nejsem člověk, který by jezdil vystrašený padesátkou po dálnici," uzavřela se smíchem.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku