Fanynky Harryho Stylese zatlačte slzu! Tenhle sexy kluk teď patří krásné modelce
zdroj: Facebook

Fanynky Harryho Stylese zatlačte slzu! Tenhle sexy kluk teď patří krásné modelce

1. 10. 2013 – 16:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Je to tak, pravděpodobně další z oblíbených členů skupiny One Direction je pod pantoflem. Co na to jeho fanynky?

Jeden z nejoblíbenějších členů skupiny One Direction už je zřejmě také zadaný. Jeho dívkami doposud byly například Cara Delevingne, Taylor Swift nebo Kara Rose Marshall. Nějakou dobu se ale objevuje po boku další krásky, Paige Reifler.

Paige Reifler zdroj: Facebook

Je jasné, že Harry se snaží vztah ututlat co nejdéle, protože zástupy fanynek, které ho milují, jsou nekonečné. To může být pro jeho potenciální přítelkyně nejen nepříjemné, ale dost nebezpečné. Některé dívky jsou totiž zpěváky z One Direction úplně posedlé a pronásledují je na sociálních sítích i osobně.

Harry Styles a Paige Reifler zdroj: Facebook

  Proto pokud Harryho dívka nebude mít nervy ze železa a nebo nebude hodně flegmatická, můžou jí výhružky od fanynek trochu pocuchat nervy.

Harry Styles a Paige Reifler zdroj: Facebook

A jak to, že vyplul vztah Harryho na povrch? Zdá se, že vše má na triku Paige bývalý přítel, který umístil několik fotek na svůj instagram, včetně té, kde se Harry a Paige líbají. Zaznamenal tak několik okamžiků, ze kterých je jasné, že o pouhé kamarádství nejde. Tento skutek měl zřejmě sloužit i jako pomsta pro Paige, protože ji její ex chtěl vytrestat za to, že mu dala sbohem a přeorientovala se na lepší partii.

Zatím bez komentáře, buďte první!