Fanynka One Direction se omluvila za „napadení“ Harryho Stylese
zdroj: tisková zpráva

Fanynka One Direction se omluvila za „napadení“ Harryho Stylese

2. 3. 2013 – 8:57 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Harry Styles zasažen botou do rozkroku. Tak by se dal ve zkratce shrnout incident, který se odehrál během pondělního koncertu populární chlapecké hudební skupiny One Direction ve skotském Glasgow.

Zpěvák se zhroutil na pódium poté, co ho čtrnáctiletá Jade Anderson nešťastnou náhodou trefila svojí botou přímo mezi nohy. Průběh celého „útoku“ zachycuje natočené video z koncertu.

Zatímco první hozená bota ještě žádnou škodu nenapáchala, druhá už Harryho doslova složila k zemi. „Man down, man down“, komentoval to další člen One Direction, Liam Payne. Jade však rezolutně popřela, že by se jednalo o úmysl Harryho poškodit. Podle svých vlastních slov toužila jen po tom, aby se její idol dotkl něčeho, co jí patří. Následně zveřejnila několik omluvných vzkazů i na Twitteru: „Já jsem ta, která po tobě hodila botou, ale nikdy jsem ti nechtěla ublížit. Cítím se teď taaak špatně.“

Jade Anderson zdroj: Profimedia

Přestože z pořízeného videozáznamu je patrné, že zranění muselo být poměrně bolestivé, Harry se rychle vzpamatoval a pokračoval v show. Navíc se společně s Niallem Horanem zasadil o to, aby Jade nebyla z glaskowské SECC Arény vyvedena. Vše přitom mohlo dopadnout mnohem hůře. »Policisté mi řekli, že jsem se dopustila „násilného napadení“ a že jsem ho mohla zabít, hahaha «, napsala později mladá školačka z East Killbride na Twitter.

Dodejme, že podobné situace nejsou pro devatenáctiletého Harryho Stylese zrovna ojedinělé. Jeho intimní partie se ocitly v bezprostředním ohrožení už loni, kdy ho jiná rozdováděná fanynka zasáhla míčem.

Britsko-irská hudební skupina One Direction se zformovala v roce 2010 díky talentové soutěží X-factor. Před rokem vyhrála s písní „What Makes You Beautiful“cenu Brit Award v kategorii Best British Single. V současné době probíhá její druhé samostatné turné nazvané Take Me Home Tour.

Zatím bez komentáře, buďte první!