Fanoušek modelky Kate Upton pozval svůj idol na ples! Máme video!
zdroj: tisková zpráva

Fanoušek modelky Kate Upton pozval svůj idol na ples! Máme video!

21. 3. 2013 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

A to opravdu netradiční formou – prostřednictvím vtipného videa na portálu YouTube.com. Tak co Kate, půjdeš?

Jake Davidson požádal blonďatou krásku, zda by ho nedoprovodila na maturitní ples. Momentálně totiž nemá žádnou přítelkyni.

V téměř dvouminutovém videu můžete Jakea vidět, jak sedí na lehátku u bazénu a čte časopis Sports Ilustrated, na jehož přebalu je vyfocená právě Kate. "Ahoj Kate, jsem Jake Davidson ze slunného Los Angeles a rád bych tě pozval na ples, který se uskuteční dne 23. 5. 2013," říká mladík. Pak začíná vyjmenovávat jednotlivé důvody, proč by se k němu měla připojit.

Kate Upton zdroj: tisková zpráva

"Jsi jing k mému jang. Jsem Žid a neumím vůbec tancovat. Ty jsi křesťanka a tvoje taneční video Cat Daddy mělo dostat Oskara za nejlepší krátký film. Jeden by si mohl myslet, že je to osud," argumentuje Jake.

Na dalších záběrech se Jake holí dámskou břitvou, sprchuje se a ve snaze zapůsobit na Kate dokonce dělá kliky. Jeho video má na YouTube už necelých 900 000 zhlédnutí. A… podržte se… dvacetiletá sexy modelka mu na něj odpověděla!

"…klidně mi můžeš říkat Katie, jestli chceš. Jak bych mohla takové video odmítnout! Podívám se do svého diáře ;)," napsala na Twitteru.

Co myslíte – bude, či nebude mít Kate čas?

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku