Fanoušci Amy Winehouse se mohou těšit na její autobiografický film
zdroj: tisková zpráva

Fanoušci Amy Winehouse se mohou těšit na její autobiografický film

26. 4. 2013 – 11:11 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zemřela tragicky před dvěma lety a stále ji milují miliony fanoušků po celém světě. Nyní se pro ně chystá překvapení v podobě filmového zpracování jejího života.

Rodina britské zpěvačky, která se v roce 2011 otrávila alkoholem ve svém londýnském domě, shání ty nejlepší lidi od filmu, kteří se budou na jejím životopisném filmu podílet.

Na natáčení byl přizván tým, který pracoval v roce 2010 na biografickém filmu o tragicky zesnulém závodníkovi Formule 1 Ayrtonu Sennovi, který zemřel ve svých čtyřiatřiceti letech. Režisérem by měl opět být Asif Kapadia.

Amy Winehouse a Blake Fielder-Civilem zdroj: tisková zpráva

Rodina Amy vydala prohlášení: "Byli jsme osloveni mnoha návrhy na dokument o životě a práci Amy. Vybírali jsme dlouho a pečlivě a chceme, aby byl hlavně pravdivý."

"Producenti filmu o Sennovi představili svou vizi, natočit film o Amy citlivě, bez nějakých senzací. Chceme, aby to byla pocta jejímu hudebnímu dědictví," řekl zdroj.

Film, který má být představen v příštím roce, bude natočen v koprodukci se zpěvaččinou nahrávací společností Universal Music a diváci se mohou těšit na pořádnou dávku jejích písní na filmovém plátně.

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku