Ewa Farna v Superstar zase perlila a vyšvihla parádní taneček
zdroj: tisková zpráva

Ewa Farna v Superstar zase perlila a vyšvihla parádní taneček

26. 2. 2013 – 12:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

V neděli se vysílal třetí díl hudební soutěže Česko Slovenská Superstar a diváci se určitě nemohli dočkat, co porotkyně Ewa Farna zase předvede.

Devatenáctiletá nejmladší porotkyně zatím diváky příliš neohromila a díky její prořízlé puse si získala mnoho odpůrců. Ewa ale zkrátka nechává průchod svým emocím a jak sama řekla, tak se nechce stylizovat do určté role, která by ji omezovala. Zda je zpěvačka pouze svá, nebo chce udělat soutěž zajímavější, to musí posoudit diváci sami. Vedle svých postarších kolegů Ondřeje Soukupa a Pavola Habery její bláznění samozřejmě vynikne ještě víc, ale bez ní by to byla možná až příliš velká nuda.

Porota Superstar zdroj: tisková zpráva

 V nedělním vysílání hudební talentové soutěže vystoupilo mnoho velmi nadějných začínajících zpěváků, ale také několik těch, kteří se přišli zřejmě jen ukázat do televize a nebo opravdu nevěděli, že žádný talent nemají.

"Jsi jak cigareta, je taky špatná a škodí!" uvedla na adresu jednoho soutěžícího Ewa Farna.

"Připomínáš mi kachnu a kachnu se zelím mám ráda," naopak Ewa polichotila jinému soutěžícímu, který hudební talent opravdu měl a poslala ho dál.

"Z toho tvého vystoupení se mi udělal na puse banán," v překladu znamená, že ji vysoupení dotyčného vykouzlilo na rtech úsměv a postoupil do stovky nejlepších.

Ewa se tentokrát moc nepředváděla a tak si alepoň vystřihla s jedním soutěžícím cha-chu a poslala ho dál.

Zatím bez komentáře, buďte první!