Ewa Farna už by zase ráda řídila, do školy jezdí zatím autobusem
zdroj: tisková zpráva

Ewa Farna už by zase ráda řídila, do školy jezdí zatím autobusem

27. 3. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

V květnu to bude rok od zpěvaččiny autonehody, při které přežila jen zázrakem. Plánuje ještě někdy řídit?

Devatenáctiletá nejmladší porotkyně Superstar téměř před rokem přišla o řidičák, kvůli zbytkovému alkoholu v krvi. Za volant svého auta si sedla po večírku s kamarády, když mířila do Vendryně, kde bydlí s rodiči.

V květnu loňského roku slavila s kamarády maturitu a z večírku odjela svým autem domů, kam ale nedorazila, protože dostala mikrospánek. Následně byla převezena do nemocnice a víc než fyzickou újmu ji to trápilo po psychické stránce. Ewa dostala pokutu a zákaz řízení auta na dva roky. Auto bylo na odpis, ale Ewa měla jako zázrakem jen pár škrábanců.

Ewa Farna zdroj: tisková zpráva

"Já si myslím, že kdybych měla blok a nepřekročila ho, tak mi může dlouho zůstat. Zatím ho nemám. Nevím, co se stane, až sednu za volant. Přála bych si v květnu udělat testy a získat řidičák zpátky. Je běžné, že když vám vezmou řidičák, po polovině délky trestu se můžete odvolat. Chtěla bych zkusit toho práva využít. Do školy sice jezdím autobusem, což budu i nadále, ale řízení auta mi chybí," svěřila se zpěvačka v rozhovoru pro Magazín DNES.

Ewa není příliš zvyklá se na akcích opíjet a proto není ani příliš pyšná na nálepku "pařmenky", která jí po autonehodě zůstala. Podle ní je to jedno z nejmylnějších a nejnepříjemnějších označení, jaké se jí kdy dostalo.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku