Ewa Farna promluvila o své kritizované postavě i Superstar
zdroj: tisková zpráva

Ewa Farna promluvila o své kritizované postavě i Superstar

4. 4. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Česko-polská zpěvačka, která je v současné době jednou z porotkyní talentové pěvecké soutěže, reagovala na kritiku týkající se jejího vystupování v soutěži a její postavy.

Devatenáctiletá krásná zpěvačka je v poslední době ostře kritizována jak za své vystupování v pěvecké soutěži Česko Slovenská superstar, tak i za svou ženskou postavu. Média na ní nenechají nit suchou a stejně tak její antifanoušci. Jednomu fanouškovi v online chatu s Bleskem pro ženy vysvětlila, proč se chovala jak neřízená střela.

"Od produkce to nevzešlo, ale myslím, že jste asi viděl jen první dva sestříhané castingy a nekoukáte se na živé přenosy, kde nic sestříhat nejde:). A pokud ano a pořád Vám to připadá trapné, tak mám na to jen jednu odpověd- trapnost zde také existuje a někdo ji reprezentovat musí:). Mezi legrací a trapností je přeci tenká hranice. Rozdělila jsme zřejmě publikum na ty, které mne nenávidí a na ty kterým se to líbí. A to je dobře, já nechtěla být průmerná nebo přejít bez komentáře. Já se dobře bavím, užívám si to, pokud se Vám Superstar kvůli mne nelíbí, je mi to líto, ale člověk nikdy všem nevyhoví," vysvětlila zpěvačka.

Ewa Farna zdroj: tisková zpráva

Poslouchat denně sto zpívajících lidí na castingu, to chce mít opravdu silné nervy a chladnou hlavu. Ne každý umí zpívat a těch opravdových talentovaných zpěváků je menšina. V živých přenosech se Ewa chová jako správná porotkyně a proto ji nelze nadále příliš kritizovat.

Negativní poznámky se nyní ale vedou také ohledně její plnější postavy, za kterou se ale sama nestydí: "O své postavě si myslím své, ale alespon jsem zdravá a nevypadám jako věšák na oblečení. Jsem prostě kus ženský a jsem na to hrdá. Ale  v devatenácti mít celulitidu je trošku divný," uvedla na svou postavu Farna. Diváci si také nemohli nevšimnout jejího bujného dekoltu, který předvedla ve svůdné blyštivé podprsence: "Podle toho, jakou VELIKOST podprsenky si vezmu:D. Jinak to nestojí za řeč:D! " vysvětlila Farna záhadu svého hrudníku.

Vrásky ji prý zatím netrápí, ale co jí vadí, jsou beďary, kterých se prý stále ne a ne zbavit.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku