Ewa Farna definitivně ukončila studium na vysoké škole
zdroj: Facebook

Ewa Farna definitivně ukončila studium na vysoké škole

25. 10. 2013 – 11:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Dvacetiletá Ewa se právem může řadit mezi nejúspěšnější zpěvačky u nás. Vzhledem k nabitému programu musela Ewa i něco obětovat.

 Nedávno jsme informovali o tom, že Ewa má problém skloubit časově náročnou práci se studiem na vysoké škole. Ewa studovala práva na vysoké škole v Polsku, bohužel ale svá studia musela ukončit. Před pár měsíci ještě mluvila o tom, že zřejmě přejde na individuální studijní plán, kdy student není povinen plnit povinnou školní docházku. Nyní se ale v pořadu Limuzína televize Óčko svěřila, že studia ukončila.

Ewa Farna zdroj: Facebook

Vzhledem k tomu, že neustálé pendlování mezi Českou republikou a Polskem bylo časově obrovsky náročné a Ewě nezbývaly síly ani čas, to nešlo jinak. Navíc si mladá zpěvačka nesla sebou i zdravotní problémy s hlasivkami, které jí pronásledovaly. Ewa tak dala přednost kariéře, která ji naplňuje a svůj volný čas se bude snažit rozdělit mezi ni a svou rodinu. Škola prostě musela jít stranou. 

Aktuálně Ewa čeká, jak se umístí v prestižní soutěži Český Slavík Mattoni, kde už dříve ocenění získala. Ze všeho nejvíc záleží na podpoře od fanoušků!

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku