Ewa Farná a Xindl X se těší na FESTIVAL OKOŘ. Přijdete také? Rozdáváme lístky!
zdroj: tisková zpráva

Ewa Farná a Xindl X se těší na FESTIVAL OKOŘ. Přijdete také? Rozdáváme lístky!

11. 8. 2016 – 15:15 | Magazín | Inzerce

Šestnáctý ročník rodinného FESTIVALu OKOŘ se letos bude konat opět tradičně předposlední srpnovou sobotu. Areál se návštěvníkům otevře už v 12:00 a to včetně stanového městečka. 

Program sestavený výhradně z předních českých hudebníků zahájí v 14:00 premiérovým vystoupením Ewa Farná, která se na Okoř, jeden z nejoblíbenějších jednodenních hudebních festivalů, velmi těší. „Jsem strašně ráda, že se letos můžeme konečně zahrát. Jednou jsem tady byla na koncertu kapely mého kluka, ale nikdy ani jako účinkující, ani jako klasický návštěvník…,“ říká Ewa s úsměvem.

Na půvabné louce pod hradem Okoř dále zahrají i David Koller, Bára Poláková, Jaroslav Uhlíř, Tata Bojs, Jelen, Mandrage nebo populární písničkář a moderátor Xindl X.

Rozhovor s Xindlem X

Xindl X foto Dalibor Konopac, design Ondrej Pfeiffer (4)Co vás napadne první, když mluvíte o festivalu Okoř?

Že je prima si tady zahrát. Je to místo, které má velké kouzlo a kam se rád vracím.

Letos to bude vaše třetí zdejší vystoupení. Jezdíte na Festival Okoř i jako návštěvník?

To bych moc rád, je tady vždycky skvělá atmosféra. Ale muzikanti mají přes léto vždycky nejvíc práce a jet v létě na hudební festival jinak, než tam hrát, v podstatě není možné.

Máte připraveno něco speciálního pro vaše fanoušky během vystoupení na festivalu Okoř 2016?

Úplně speciálního a exkluzivního jenom pro Festival Okoř v tuto chvíli v hlavě nemám, ale nikdy nevíte… Rozhodně ale určitě zahraju nějaké nové skladby, které teprve během podzimu vyjdou na mé nové studiové desce, ale také samozřejmě ty fanoušky nejžádanější hity.

Jaký je pro vás hudebně rok 2016? Nějaké zásadní novinky?

Na jaře jsme měli úspěšné koncertní turné spolu s UDG a Voxelem. Před pár týdny jsem měl premiéru
jako producent a hudební režisér debutového alba Petra Lüftnera Až se příště narodím. Na podzim vyjde moje další studiové album KVADRATURA ZÁCHANNÉHO KRUHU a pro jaro příštího roku už máme
naplánovány termíny turné k albu. Takže, když si to tak dávám dohromady, čekají mne poměrně perné dny, ale moc se na ně těším.

Co byste popřáli Festivalu Okoř do dalších let?

Aby se moc neměnil, aby si zachoval takovou atmosféru, jakou má. Mám to tady rád.

plakát 2 zdroj: tisková zpráva

Kromě skvělých hudebních vystoupení bude na místě připraven doplňkový program pro děti a jejich rodiče a pestrý výběr občerstvení.

Bude zavedena kyvadlová doprava z Kladna a z Prahy, využít lze i prázdninový výletní Cyklohráček.

Pokud nechcete na 16. ročníku hudebního FESTIVALu OKOŘ chybět, nezapomeňte si pořídit vstupenky co nejdříve. Několik posledních ročníků bylo dopředu vyprodáno. Kapacita areálu Festivalu Okoř je omezena z důvodů zachování maximálního komfortu pro všechny návštěvníky.

Nově se dají koupit vstupenky přímo prostřednictvím festivalových webových stránek

WWW.FESTIVALOKOR.CZ, kde také naleznete i další informace včetně rozhovorů a videí s účinkujícími, jízdní řády, mapy, atd.

Ceny vstupenek


Soutěž o vstupenky s Xindlem X

Pokud se chcete na FESTIVAL OKOŘ podívat zadarmo, máte jedinečnou možnost. Stačí jen odpovědět správně na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Každého 150. soutěžícího totiž odměníme vstupenkou právě na tento festival.

1

Pravidelně aktualizované informace naleznete na úplně nových webových stránkách www.festivalokor.cz a http://www.facebook.com/#!/festivalokor.