Eva Mendes zveřejnila svou první selfie
zdroj: Instagram

Eva Mendes zveřejnila svou první selfie

21. 5. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednačtyřicetiletá hollywoodská hvězda se konečně odhodlala pořídit selfie. Kvůli malému chlapci trpícímu rakovinou.

Eva Mendes na Instagramu vystavila svou první selfie – a to z velmi chvályhodného důvodu. Chce získat peníze pro chlapečka jménem Andrew Wilson Wratten, který bojuje s rakovinou.

Eva Mendes zdroj: Instagram

"Tohle je moje první selfie a je pro úžasnou věc. Moc vám všem děkuji za podporu Andrewa Wilsona a jeho rodiny… Pojďme společně této rodině pomoct, aby svému synovi mohla zajistit správnou léčbu, kterou potřebuje," připsala k černobílému snímku, na kterém pózuje v tričku s nápisem "Hope and prayers for Andrew Wilson".

Hvězda filmu Lost River rovněž zveřejnila fotografii sedmnáctiměsíčního Andrewa a slíbila, že výše zmíněné tričko daruje prvnímu člověku, který během následujících 48 hodin klikne na uvedený odkaz a poskytne finanční dar.

Andrew Wilson Wratten zdroj: Instagram

"Tenhle malý kluk, Andrew Wilson Wratten, je plný úsměvů a energie a pro mě VELMI zvláštní. Podstoupil léčbu neuroblastomu. Jeho nejbližší si loni prošli tou nejhorší noční můrou každého rodiče – museli bezmocně přihlížet tomu, jak jejich malý chlapeček trpí při vyčerpávající léčbě. A potřebují naší pomoc," uvedla.

Dodejme, že rakovinu před časem diagnostikovali i Mendesinu bratrovi Carlosovi. Herečka tak celou záležitost bere velmi emotivně a osobně.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku