Eva Mendes: Už jsem unavená z toho, že mě všichni považují za sexsymbol!
zdroj: tisková zpráva

Eva Mendes: Už jsem unavená z toho, že mě všichni považují za sexsymbol!

20. 3. 2013 – 7:53 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Je pravidelně opěvována jako jedna z nejkrásnějších žen na světě. Ve skutečnosti jí však prý na vzhledu vůbec nezáleží.

Eva Mendes nedávno zavzpomínala, jak získala roli Rominy v kriminálním dramatu Za borovicovým hájem. „Obvykle, když jdete na konkurz a víte, že role vyžaduje, aby vám to slušelo, strávíte spoustu času před zrcadlem. Já vypadala jako... Neudělala jsem si ani pořádný make-up. Koupila jsem si oldschoolový gel na vlasy a použila temné, tmavé oční stíny. To bylo všechno,“ konstatovala devětatřicetiletá herečka.

Kvůli filmu zhubla přibližně 7 kilogramů. Přestože být ultrahubená může být v Hollywoodu velkou výhodou, Eva o nic takového nestojí a chtěla se rychle dostat na svou původní váhu. „Většinu ztracené hmotnosti jsem už nabrala zpět. Připadala jsem si příliš štíhlá,“ uvedla.

Ryan Gosling zdroj: tisková zpráva

Podobné názory má i na muže: „Kráse může být v mnoha ohledech nudná. Především pokud žijete s partnerem, kterého nezajímá nic moc jiného než to, jestli vypadá dobře. Znám spoustu herců, kteří jsou doslova posedlí tím, aby získali požadovaný vzhled. Můj názor ale je, že skutečný chlap kvůli svému vzhledu nemá dělat zbytečně moc povyku.“

Co se týče její vlastní nepopiratelné krásy, Eva říká: „Smyslnost je mocnou zbraní, ale nemělo by to rozhodně být všechno, co na vás kdo vidí nebo co od vás režisér požaduje. Být sexy je jen jednou částí mojí osobnosti – je to něco, čím mohu být, ale ne to, čím jsem.“

Dodejme, že Eva v současnosti žije v New Yorku se svým přítelem Ryanem Goslingem, hvězdou filmu Drive. Jelikož ani ten se s nálepkou sexsymbolu nedokázal srovnat, oba se k sobe zjevně hodí. Vzhledem k jejich životní filosofii je ovšem zvláštní, že si nenašli trochu méně přitažlivé partnery.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku