Eva Longoria: 'Samota mě připravila na novou lásku'
zdroj: Profimedia

Eva Longoria: 'Samota mě připravila na novou lásku'

22. 12. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřicetiletá americká herečka a modelka se rozpovídala o období, které následovalo po krachu jejího manželství s hvězdou NBA Tony Parkerem. Co všechno prozradila?

Eva Longoria prohlásila, že po rozvodu se rozhodla být single – a náramně si to užívala.

"Někteří lidé se divili tomu, že chci být sama. Ale já jim říkala, že nejsem sama – že jsem sama se sebou a je to báječné," prohlásila v rozhovoru pro magazín People.

Hvězda seriálu Zoufalé manželky dokonce vyrazila na výlet do Evropy se svými šťastně zadanými přáteli – a bylo jí úplně jedno, že jako jediná jede bez partnera.

"Lidé se mě ptali, jestli jsem z toho neměla špatný pocit. Neměla! Užila jsem si spoustu zábavy… To, že jste single, neznamená, že se změníte. Není to jako byste se stali cizincem," vysvětlila.

A právě tato etapa jejího života ji prý skvěle připravila na novou lásku. Když ji tedy její současný přítel José "Pebe" Baston nedávno požádal o ruku, nemusela moc dlouho přemýšlet nad odpovědí.

"Naučila jsem se být spokojená sama. Myslím, že přesně tohle jsem potřebovala, abych byla připravená na to, co mám teď s Pepem," uzavřela.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku