Eva Herzigová porodila syna Edwarda. Dcera opět nevyšla
zdroj: Profimedia

Eva Herzigová porodila syna Edwarda. Dcera opět nevyšla

24. 4. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

V neděli přivedla na svět topmodelka českého původu Eva Herzigová již třetího potomka a opět syna. S manželem se holčičky prozatím nedočkali.

Čerstvé čtyřicátnici ani třetí porod neubral na kráse a ještě před časem Eva fotila a natáčela světové módní kampaně. Manželství s italským podnikatelem Gregoriem Marsaijem je považováno za jedno z nejpevnějších, i když se ve vztahu před časem objevila trhlina v podobě údajného Gregoriova románku při návštěvě České republiky, vše bylo brzy zažehnáno.

Eva Herzigová zdroj: tisková zpráva

I když se říká, že na pohlaví nezáleží, Eva si velmi přála, aby její další dítě byla holčička. Je to pochopitelné vzhledem k tomu, že má Eva již dva kluky, pětiletého Georgea a dvouletého Phillipa.

"Ano, Eva porodila v neděli. Je to kluk a jmenuje se Edward. Otec byl u porodu a maminka i děťátko jsou v pořádku," prozradila médiím Milada Karasová, zakladatelka agentury Czechoslovak Models.

Možná to manželé zkusí do čtveřice a jejich vysněná holčička nakonec přijde, stejně jako se to podařilo Victorii a Davidu Beckhamovým, kterým se po třech klucích narodila vymodlená dcerka Harper.

Zatím bez komentáře, buďte první!