Emma Watson je krásná i ve své přirozenosti. Za vše může láska!
zdroj: Profimedia

Emma Watson je krásná i ve své přirozenosti. Za vše může láska!

28. 6. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Půvabná Emma byla vyfocena v civilu a bez tuny make-upu. Světe div se! I tak herečka působí skvostně a jen září! Recept? Být zaláskovaná a mít miláčka stále po boku.

Třiadvacetiletá herečka Emma Watson, známá jako chytrolínka Hermiona z Harryho Pottera, opět vstoupila na plátna kin a doslova s tou největší noblesou. Jako hlavní představitelka, vůdkyně rozmazlených spratků vykrádající domy, ve filmu Bling Ring vypadá herečka opravdu sexy. Nejen ale pod líčidly a na filmovém plátně je Emma okouzlující. Je prostě pohodovou mladičkou star, která svou přirozeností dobývá svět.

Emma Watson zdroj: tisková zpráva

Její srdce před dvěma lety získal právě bývalý spolužák Will Adamowicz, jenž doprovází Emmu na promo turné nového filmu. Herečka tak nemusí používat kouzla a čáry, neboť si vystačí s tím nejprostším – láskou. Není proto vůbec divu, že se kráska stala tváří módní značky Burberry a nabídky ze světa modelingu se jen hrnou. Emma se však stále chová jako normální teenage dívka, a možná i proto její popularita nezadržitelně roste.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku