Ellen Page: „Přiznat, že jsem lesbička, bylo velmi těžké.“
zdroj: Profimedia

Ellen Page: „Přiznat, že jsem lesbička, bylo velmi těžké.“

2. 5. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmadvacetiletá herečka nedávno odhalila, že není na kluky, ale na holky. A podle svých vlastních slov z toho byla pěkně nervózní…

Ellen Page připouští, že si svým rozhodnutím nebyla vůbec jistá.

„Byla jsem z toho nervózní. Strašně nervózní. Víte, že jste někde, kde to jen těžko někomu bude vadit a sami se za to už dávno nestydíte… ale navzdory tomu všemu jsem měla strach. Cítila jsem se trapně a provinile,“ řekla v rozhovoru pro magazín Flare.

Ellen Page zdroj: Profimedia

Připomeňme, že Ellen se svým emotivním prohlášením přišla na Time to Thrive, tedy konferenci na podporu LGTB mládeže, která se v únoru konala v lasvegaském Bally's Hotel and Casino.

„Jsem zde dnes kvůli tomu, že jsem gay. A proto bych možná mohla něco změnit. Pomoct ostatním, aby se jim žilo trochu lépe. Cítím osobní závazek a sociální zodpovědnost,“ prohlásila tenkrát hvězda filmu Počátek.

Ellen nicméně konstatovala, že se jí současně hodně ulevilo. „Ach můj Bože, chci někoho svobodně milovat, chodit po ulici a držet svou přítelkyni za ruku. Očekávala jsem mnohem víc nenávistných reakcí, ale byla jsem příjemně překvapená. Což je skvělé, protože to svědčí o tom, že postoje a názory společnosti na homosexualitu se mění k lepšímu,“ uzavřela.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku