Ed Sheeran truchlí: Jeho největší fanynka zemřela
zdroj: tisková zpráva

Ed Sheeran truchlí: Jeho největší fanynka zemřela

9. 11. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiadvacetiletý britský zpěvák vyjádřil hlubokou lítost nad úmrtím své velké obdivovatelky a snoubenky Katie Papworth.

Katie, která trpěla agresivní formou rakoviny, podle dostupných informací zemřela v pátek ráno – jen několik dní poté, co Ed přijal její žádost o ruku.

„Zpráva o tom, že Katie je po smrti, mě zničila. Myslím na ni i její rodinu ve svých modlitbách,“ uvedl Sheeran.

Nevyléčitelně nemocná devatenáctiletá dívka Eda velmi dojala, když mu během jejich setkání v zákulisí koncertu v glasgowském SSE Hydro předala prstýnek a obrázek, který namalovala krátce před tím, než oslepla.

Ed Sheeran zdroj: tisková zpráva

Katie se zákeřnou chorobou (která nejprve napadla její mozek a pak se vrátila do páteře) bojovala dlouhých osm let, ale o zrak přišla teprve před dvěma týdny.

„Darovala mu obrázek Lego domku a prsten se symbolem nekonečna. Edovi se kresba velmi líbila a zeptal se jí, zda si ji může pověsit na zeď. Když uviděl ten prsten, usmál se a prohlásil 'Předpokládám, že bych měl říct ANO. OK.' Udělal to pro opravdu speciálně pro ni a ona od té doby mluvila o tom, že je zapotřebí vymyslet, kdo jim půjde za družičky,“ prohlásila její maminka Trish.

Lea Holey z nadace Les Hoey MBE DreamMaker, která schůzku pomáhala zorganizovat, řekla, že jí bylo velkou ctí přispět ke splnění Katiina vytouženého snu.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku