Drsňák Hugh Jackman nesundavá převlek s drápy ani při sexu!
zdroj: Profimedia

Drsňák Hugh Jackman nesundavá převlek s drápy ani při sexu!

25. 7. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jeden z nejslavnějších filmových hrdinů se v plné parádě vrací na plátna kin! Jaký je ale jeho představitel ve skutečnosti?

Čtyřiačtyřicetiletý představitel Wolverina, který má premiéru v českých kinech právě dnes, má charisma na rozdávání a právem se řadí mezi nejpohlednější muže planety, alespoň mezi celebritami. Hugh vede spořádaný život se svou manželkou a zároveň herečkou Deborrou-Lee Furnes, se kterou si adoptovali dvě krásné děti. Manželé jsou od roku 1996 a stále jim to klape.

Hugh se do své role hrdiny s drápy natolik vžil, že občas svůj kostým neodkládá ani ve svém domově. "Ach můj Bože! Je to hrozné, pořád má drápy! Je to jako: Pojď mi rozmixovat salát!" říká Deborra o svém strastiplném soužití s hercem, samozřejmě s nadsázkou. Takže nejen v posteli, ale i v kuchyni je kostým vlkodlaka užitečný!

S nejslavnějším hrdinou z filmu X-Men se nyní podíváme do Japonska, kde se střetne se svou největší nemesis. Nový Wolverine je o dost temnější než předešlé zpracování a dojde v něm i z části k znovuzrození jeho povahy. V každém případě se o tom sami můžete přesvědčit na vlastní oči.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku