Drsná bitka mužů Halle Berry: exmilenec ukázal monokl
Hale Berry a Oliver Martinez | zdroj: Profimedia

Drsná bitka mužů Halle Berry: exmilenec ukázal monokl

27. 11. 2012 – 13:23 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

V životě oscarem ověnčené Halle došlo v posledních dnech k pořádnému dramatu. Její současný partner Olivier Martinez se totiž dostal do křížku s hereččiným expřítelem a otcem dcery Nahly Gabrielem Aubrym, a došlo dokonce na pěstní souboj.

Drsná rvačka se odehrála na Den díkuvzdání. Aubry tvrdí, že mu Olivier Martinez vyhrožoval zabitím a poté ho fyzicky napadl tak, mu přivodil četné pohmožděny a zlomená žebra. Hallein expřítel zveřejnil hrůzné fotky, na nichž má monokl a drobné oděrky v obličeji.

Gabriel Aubry Gabriel Aubry | zdroj: Profimedia

Detektivové nyní musí vyřešit, kdo koho vlastně napadl. Gabriel Aubry, který se živí jako model, byl v pondělí zatčen, avšak trvá na tom, že byl pouze oběť, a navíc mu Martinez vyhrožoval smrtí. Policie dnes vydala zákaz, aby se Aubry přiblížil k současnému hereččinu snoubenci Martinezovi na 100 metrů.

Mezi Halle Berry a Gabrielem Aubrym zuří válka už delší dobu, expartneři se totiž nemohou dohodnout na výchově dcery Nahly. Herečka chtěla čtyřletou dceru odstěhovat do Francie, kde žije Olivier Martinez, to však soud nepovolil s ohledem na otce holčičky, který pochází z Kanady a trvale přebývá ve Spojených státech. 

Pokud však soud neuvěří, že byl Aubry pouhá oběť napadení, hrozí mu, že prohraje bitvu o opatrovnictví malé Nahly, a dokonce i to, že bude deportován zpět do země javorů.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!