Donatella Versace se změnila v mumii
zdroj: Profimedia

Donatella Versace se změnila v mumii

7. 11. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětapadesátiletá módní návrhářka nezdravě zhubla a podstoupila další „zkrášlovací“ proceduru.

Versace tento týden v Brazílii předvedla svou novou image. A většině přítomných novinářů vyrazila dech. Vypadá totiž jako chodící reklama na hlad a pohled na její obličej vyděsil i ty nejotrlejší povahy.

Lesknoucí se pleť bez jediné vrásky vypovídá o tom, že světoznámá podnikatelka do sebe nechala napíchat obrovské množství botoxu. Jenže výsledek je, eufemisticky řečeno, neuspokojivý. Posuďte sami:

Donatella Versace zdroj: Profimedia

Bulvární média se shodují na tom, že Versace neumí stárnout a přehání to nejen s plastikami, ale i se cvičením a dietami. Ve hře je však možnost, že trpí nějakou poruchou příjmu potravy. Její dcera ostatně dlouhá léta bojovala s anorexií, která podle vědců může být i dědičná.

Na Donatelle se pochopitelně podepsalo také dlouhodobé užívání kokainu. V létě 2004 nastoupila do léčebny, aby se závislosti na této tvrdé droze zbavila. O rok později přiznala, že ho brala dlouhých 18 let a málem ji to stálo život.

„Začala jsem s tím na různých večírcích v Los Angeles a New Yorku. Tehdy jsem si užívala spoustu zábavy. Bylo to nejlepší období mého života. Prostě jsem se cítila víc bdělá a čilá. Bohužel ten efekt nevydržel věčně. Tak jsem v tom pokračovala dál a dál,“ svěřila časopisu Vogue.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku