Dobré zprávy pro Miley Cyrus: Policie zatkla pravděpodobné zloděje jejího auta
zdroj: Profimedia

Dobré zprávy pro Miley Cyrus: Policie zatkla pravděpodobné zloděje jejího auta

7. 6. 2014 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Podle TMZ losangeleští strážci zákona zadrželi oba jedince podezřelé z odcizení zpěvaččina Maserati.

Miley Cyrus má pádný důvod k oslavě. Policii se totiž ve čtvrtek ráno podařilo zatknout muže a ženu, kteří jsou podle všeho zodpovědní za krádež jejího čtyřkolového miláčka.

Mileyno sídlo v San Fernando Valley se stal terčem útoku zlodějů minulý pátek. Dvě osoby ve věku přibližně dvaceti let přeskočili plot a přes garáž pronikli dovnitř do domu, ze kterého odcizily blíže nespecifikované množství šperků. Následně z místa činu uprchli ve zpěvaččině luxusním Maserati Quattroporte.

Auto Miley Cyrus zdroj: Profimedia

Vzhledem k tomu, že Maserati je poměrně nápadné a pachatele navíc zachytila bezpečnostní kamera, bylo jejich dopadení jen otázkou času. Automobil, jehož pořizovací cena startuje na částce cca 100 000 USD, se už podařilo zajistit a vrátit jeho právoplatné majitelce. Klenoty se však zatím nenašly.

Není to přitom poprvé, kdy Miley vykradli. Loni se jí stalo totéž a to 22. listopadu – tedy den před jejími narozeninami. Tehdy bývalá hvězda seriálu Hannah Montana přišla o podstatnou část svých osobních věcí. Člověk by si myslel, že po této zkušenosti investuje do pořádného alarmu...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku