Dlouhodobá nebankovní půjčka do 150 000 Kč ještě dnes
zdroj: Tisková zpráva

Dlouhodobá nebankovní půjčka do 150 000 Kč ještě dnes

11. 3. 2021 – 10:11 | Magazín | Inzerce

Ať potřebujete půjčit na cokoliv, může být řešením rychlý online úvěr, jehož posouzení netrvá déle než 5 minut, zatímco vyplacení peněz je otázka zhruba čtvrt hodiny. Žádat o něj lze z počítače i mobilního telefonu, a to odkudkoliv v ČR. Není nutné za něj ručit a na co přesně peníze využijete záleží na vás, nikdo vás omezovat nebude.

Finance můžete získat v hotovosti i na účet

Kdo chce mít peníze co nejdříve, bude pro něj vhodným řešením půjčka převodem na účet, kam obdrží peníze už do 15 minut od schválení. Pokud ale konto nemáte, případně z něj nelze odeslat ověřovací platbu 1 Kč, je pro vás připravena dlouhodobý hotovostní úvěr, který můžete mít už druhý pracovní den, a to kdekoliv v ČR.

Půjčka na účet dosahuje až 150 000 Kč


Plánujete-li větší výdaje jako je koupě auta, spotřebičů do celé domácnosti, nebo třeba malou rekonstrukci dětského pokoje, lze na tyto účely získat půjčku od 20 000 – 150 000 Kč se splatností do 3 let. Rychlost posouzení je velmi vysoká a většinu klientů do 5 minut ví, na čem je. Samotné převedení peněz na účet je pak otázka asi čtvrt hodiny i přesto, že máte jinou banku než poskytovatel.

Úvěr v hotovosti má limit do 70 000 Kč

Jestli preferujete peníze na ruku, nemusíte pro ně nikam chodit. Nebankovní společnost dokáže vyplatit hotovostní půjčku kdekoliv v České republice do druhého dne, a to ve výši 1 000 až 70 000 Kč. Prvotní kontakt sice probíhá online, následně se s vámi však spojí obchodní zástupce přes telefon, a za pár minut se tak dozvíte výsledek své žádosti.

O půjčku lze žádat kdykoli i bez doložení příjmu

Abyste se nezdržovali sháněním potvrzení od zaměstnavatele a neoddálili tak vyplacení úvěru i o několik dní, lze ověřit vaše příjmy pomocí výpisů z účtu. Vše si přitom s vaším souhlasem obstará poskytovatel, a vám tak stačí doložit pouze OP a uvést základní údaje o své osobě. Jedná se o rychlý způsob, jak získat dlouhodobou půjčku v hotovosti nebo na účet bez komplikací.