DJ Calvina Harrise atakovali během hraní drinkem
zdroj: Profimedia

DJ Calvina Harrise atakovali během hraní drinkem

23. 4. 2013 – 16:30 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Světoznámý DJ se dočkal během svého hraní v klubu nečekané reakce. Neznámý muž po něm hodil sklenici s pitím přímo během jeho setu.

Incident se odehrál v londýnském klubu Project, kde skotský DJ vystupoval. Zbývalo asi třicet minut do konce setu, když se z davu přiřítila sklenice s pitím namířená přímo na něj. Calvin jen zvedl dva prsty nahoru a pokračoval dál ve čtyřhodinovém setu.

Zdroj z klubu se svěřil: "Calvin dokonce žertoval, že si na sebe příště vezme voděodolný oblek. Útočník byl vyveden velmi rychle po incidentu a 95% návštěvníků klubu si toho ani nevšimlo."

Ellie Goulding zdroj: tisková zpráva

DJ je na podobné útoky nejspíš zvyklý, nebo se to zkrátka na podobných akcích stává. "Calvin pokračoval ve hraní a dokonce si to prodloužil. To by většina méně známých umělců neudělala a vzali by nohy na ramena," dodal zdroj.

Pro Harrise není těžké naplnit čtyřhodinový set svými songy, protože jeho nové album 18 Months je nabité skvělými skladbami. Píseň I Need Your Love, na kterou si přizval Ellie Goulding, se stala dokonce osmou skladbou z alba, jež se umístila v Top Ten. Tím dokonce překonal i samotného krále popu Michaela Jacksona a jeho desku Dangerous, z níž se do Top Ten dostalo "jen" sedm písní.

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!