Disney Channel má čuch na dětské hvězdy. Bohužel z nich jsou pak většinou trosky!
zdroj: Profimedia

Disney Channel má čuch na dětské hvězdy. Bohužel z nich jsou pak většinou trosky!

27. 8. 2013 – 16:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Co dělá z dětských hvězd jejich publicita? Někteří šoubyznys ustojí, jiní to nezvládnou.

Disney Channel je přední světová  kabelová televizní stanice specializující se na dětské televizní programy. Televizní stanice ale neoslovuje pouze ty nejmenší, její publikum se rozrůstá do vyšších věkových skupin teenagerů. Rozsah televizních programu nabízí seriály pro nejmenší, dětské show a nebo pořady, na kterých se podílela řada celebrit, které dnes ovládají šoubyznys. Mezi nejznámější patří například zpěvačka Britney Spears, Christina Aquilera, Miley Cyrus, Lindsay Lohan, Amanda Bynes, Macaulay Culkin nebo Demi Lovato.

Výše zvýšená jména šoubyznysu patří sice k stále populárním hvězdám a zároveň asi i těm nejproblematičtějším, nebo alespoň hodně extravagantním. Například zpěvačka Britney Spears si během své hvězdné kariéry několikrát sáhla na dno, když řešila své psychické problémy. Důsledkem toho byla všeobecná ostuda a oholené vlasy dohola. Naštěstí se vzpamatovala a dala se pořádku hlavně kvůli svým dětem.

Britney Spears zdroj: Profimedia

Lindsay Lohan je známá svými častými pobyty v zařízeních, která ji mají zbavit závislostí na alkoholu a narkotikách. Vypadá to, že se herečka konečně vzpamatovala, ale lepší je neříkat hop, dokud nepřeskočí. Návykové látky jsou tenký led, který se prolomí snadno.

Lindsay Lohan zdroj: Profimedia

I když je Amandě Bynes sedmadvacet let, její sklony k výtržnictví ji dávají dost zabrat. Po několika zadrženích na policii a převezení na psychiatrii, se dá jen těžko pochybovat o její psychické pohodě.

Amanda Bynes zdroj: Profimedia

Dětská hvězda Macaulay Culkin má od rozkošného Kevina hodně daleko. Jeho životní styl patří k těm nejvíce sebevražedným. Kvůli drogám se jeho obličej změnil ve vrásčitou masku. Herec se údajně pokusil předávkovat heroinem a trpí závislostí na cigaretách. O jeho častých drogových úletech není třeba více psát. 

Macaulay Culkin Macaulay Culkin | zdroj: Profimedia

Zatím bez komentáře, buďte první!