Díky novému tetování je z Cary Delevigne šílená kráva!
zdroj: Instagram

Díky novému tetování je z Cary Delevigne šílená kráva!

23. 5. 2013 – 15:07 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Přestože trend tetování je už pomalu na ústupu, přidala Cara nový skvost do své sbírky tetování! Její pravou ruku by jí dnes mohl závidět kdejaký potetovaný kriminálník, ovšem ne už tak vyobrazený nápis.

Světová dvacetiletá modelka a herečka Cara Jocelyn Delevingne se dnes vedle neobvykle potetovaného ukazováčku pyšní dalším originálem. Ani ne před týdnem jsme vás informovali o novém „doplňku“ na dokonalém těle Cary. Nyní si nechala na pravé dlani zvěčnit své iniciály CJD od známého umělce Bang Bang v New Yorku. Pro každého, kdo však vyrostl v osmdesátých letech, tato skladba písmen znamená ale úplně něco jiného: Creutzfeldt-Jakob Disease - nemoc šílených krav!

Cara Delevigne zdroj: Instagram

Je známo, že sebrat odhodlání k prvnímu tetování je docela těžké. Něžné anglické krásce do světa tetování však pomohla její barbadoská přítelkyně Rihanna, jejíž vášeň pro kérky je známá. Cara však v rozhovoru pro britský magazín prohlásila, že své celé tělo hodlá ještě více tetováním zatížit. Stane se tak z křehké víly drsňačka?

Modelce roku 2012 je předvídána kariéra snů, avšak svým chováním může vše zvrátit. V minulosti byla velice diskutována v mediích jako neposlušná partygirl, která k alkoholu ani drogám nemá daleko. Nebude tak nové tetování jen dalším krůčkem k jejímu pádu z módního nebe?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku